2020-04-18 10:25:42
Φωτογραφία για Ποδοσφαιριστής της Bayern έφαγε πρόστιμο γιατί πήγε στην προπόνηση με λάθος αυτοκίνητο
O Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής της Bayern, Κίνγκσλεϊ Κομάν, θα πληρώσει πρόστιμο

50.000 ευρώ γιατί πήγε στην προπόνηση με αυτοκίνητο που δεν ήταν του χορηγού της ομάδας.Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά Μ.Μ.Ε., την περασμένη Τρίτη ο 23χρονος Κομάν πήγε στην προπόνηση της Bayern με μια McLaran και όχι με ένα Audi, τα οποία είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να χρησιμοποιούν λόγω της χορηγίας της μάρκας. Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό, οι παίχτες της Bayern εκτός από Audi μπορούν να οδηγούν μόνο αυτοκίνητα του VW Group, αλλιώς τους επιβάλλεται πρόστιμο 50.000 ευρώ.

 Σε δηλώσεις του στη γερμανική Bild την Παρασκευή ο Κομάν ζήτησε συγνώμη στη Bayern και στην Audi γιατί δεν πήγε στην προπόνηση με το «εταιρικό» του αυτοκίνητο, λέγοντας ότι αυτό συνέβη γιατί το Audi του είχε σπασμένο καθρέπτη.

Παράλληλα και εκτός του προστίμου, ο Κομάν είναι υποχρεωμένος να υπογράψει αυτόγραφα σε κάποιους fan της ομάδας ως συγνώμη για το συμβάν και αυτό θα συμβεί στο εργοστάσιο της Audi στο Ίνγκολσταντ, όταν τελειώσει η καραντίνα του κορωνοϊού στη Γερμανία
. Θυμίζουμε ότι η Audi κατέχει το 8,33% των μετοχών της Bayern και πρόσφατα, ανανέωσε τη χορηγία της στην ομάδα μέχρι το 2029 καταβάλλοντας σχεδόν 800 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την περίοδο και παρότι στη Γερμανία όλα τα ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού, η Bayern στις αρχές του μήνα ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις της σε ολιγάριθμα group παικτών και κρατώντας αυστηρά τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ