2020-04-20 21:17:50
Φωτογραφία για Παρακαλώ διαβάστε το κείμενο! Το chat αλλάζει πλατφόρμα! Καλυτερο περιβάλλον με περισσότερες δυνατότητες για όλους μας στο blog!
Μέσα στην βδομάδα το τσατ θα αλλάξει πλατφόρμα.Αυτό θα γίνει για τον λόγο ότι η νέα πλατφόρμα διαθέτει καλύτερες-περισσότερες επιλογές στον χρήστη! Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και πιο προσιτά για όλους!Αυτό είναι ένα βήμα ώστε το τσατ να ανέβει και να γίνει πιο εύχρηστο για όλους μας!Η ιδέα ήταν του Αργονάυτη (Γιώργος) και έδωσε-δίνει το καλύτερο ώστε η νέα πλατφόρμα που θα περιέχει το τσατ να έχει περισσότερες δυνατότητες από αυτές που ξέρουμε!Δεν απαιτεί κάτι η νέα πλατφόρμα και όλα είναι δωρεάν! Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε μια εφαρμογή από το app store(δωρεάν) και να κάνετε μια εγγραφή. Στην αρχή ίσως να σας φανεί λιγάκι δύσκολο αλλά πιστέψτε τα πράγματα γίνονται απλά κι εύκολα στην πορεία. 

1)Θα έχετε την δυνατότητα να ανεβάζετε ότι θέλετε.

2)Θα μπορεί να καλεί ο ένας τον άλλον και να μιλάτε ή μια ομαδική ομιλία για κάποιο πρόβλημα που έχετε.


3)|Επίσης χτυπάει ειδοποίηση όταν έχει γραφτεί κάτι στο τσατ.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τα βάλει σε μία τάξη ο Γιώργος ώστε το αποτέλεσμα του νέου τσατ να είναι φανταστικό.Επίσης θα σας δώσω κι ένα tweak προσθέτοντας το ρεπό http://cydia.kiiimo.org/  (όσοι έχετε jailbreak) και κατεβάζοντας το tweak "harmony" ώστε να προσαρμόσετε όπως θέλετε εσείς την εφαρμογή στα δικά σας μάτια. Γίνονται συνέχεια διάφορες προσθήκες από τον Γιώργο για να γίνει όλο ένα και καλύτερο το τσατ.Ότι απορία θα έχετε με την νέα πλατφόρμα ρωτήστε τον Γιωργο η εμένα (Greek Ios Hack) για να σας βοηθήσουμε στην αρχή. Θα διαπιστώσετε ότι άξιζε-αξίζει η νέα αυτή προσπάθεια-αλλαγή. Οπότε σε λίγες μέρες θα γίνει οριστική η μετάβαση του τσατ στην νέα πλατφόρμα και θα χαρούμε να είστε θετικοί σε αυτό το νέο βήμα ώστε να ακολουθήσετε την νέα προσπάθεια του Γιωργου! Το blog παραμένει όπως έχει,η αλλαγή αυτή είναι μόνο για το τσατ! Ετοιμαστείτε λοιπόν σιγά-σιγά για μια νέα αρχή και όλοι ξανά μαζί σε ένα καινούριο και ευχάριστο περιβάλλον! Τέλος θα ανακοινωθεί στο τσατ το επίσημο τέλος του αλλά και η οριστική μας μεταφορά.

  Η καραντίνα δίνει σε όλους μας εμπνεύσεις δημιουργίας και ελπίζουμε να έχουν ουσία κάνοντας πιο άνετη τη διασκέδαση μας                            Greek IOS Hack...
 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ