2020-04-21 17:40:07
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει τεράστια έλλειψη από αμιγώς επαγγελματίες παρουσιαστές»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τη Μαρία Κολλιάτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση, ενώ τόνισε πως υπάρχει τεράστια έλλειψη παρουσιαστών στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Πόσο σύγχρονη είναι η ελληνική τηλεόραση σε σχέση μ’ αυτήν του εξωτερικού και γιατί πρέπει τα κόνσεπτ που ακολουθούμε εδώ να είναι πάντα φερμένα από κάποιο πλατό άλλων χωρών;

Τα κόνσεπτ που έχουμε στην Ελλάδα τα έχουν όλες οι χώρες του πλανήτη. Δεν κάνουμε εδώ κάτι διαφορετικό. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αυτά τα δέκα σούπερ προγράμματα που η συνταγή τους είναι πετυχημένη παντού.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσον η ελληνική τηλεόραση δημιουργεί από μόνη της προγράμματα και καταστάσεις που να μπορούν να κοντραριστούν με αυτά του εξωτερικού, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση, όμως, θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει και με την έλλειψη παρουσιαστών και παρουσιαστριών που έχει αυτή η χώρα.


Υπάρχει τεράστια έλλειψη από αμιγώς επαγγελματίες παρουσιαστές, οι οποίοι να δημιουργούν με την προσωπικότητά τους κα τις ιδέες τους εκπομπές, να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά να μη βασίζονται σε ξενόφερτα κόνσεπτ.

Βέβαια, θα μου πεις ότι όλα έχουν γίνει, αφού στην Αμερική η τηλεόραση υπάρχει πολλά χρόνια προτού την ανακαλύψουμε εμείς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά παρουσιάζεται μεγάλο κενό σε δυναμικό μπροστά από την οθόνη. Και δεν αναφέρομαι στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά της ψυχαγωγίας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tα εύσημα στον Κοκλώνη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tα εύσημα στον Κοκλώνη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ