2020-04-21 20:19:43
Φωτογραφία για Τα νέα AirPods θα έχουν το σχεδιασμό του AirPods Pro, αλλά όχι τη μείωση του θορύβου
Η Apple ετοιμάζει μια νέα γενιά AirPods και αυτό θα πρέπει να έχει μια ιδιαιτερότητα αφου πρόκειται να συνεχίσει το σχεδιασμό του AirPods Pro που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά. Αυτό ανακοινώνει σήμερα από τη σελίδα του το Digitimes.  

Η ιδιαιτερότητα των νέων AirPods σε σύγκριση με τα υπάρχοντα AirPods Pro είναι ότι δεν θα έχουν ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που θα καθιστούσε δυνατή τη διαφοροποίηση των δύο ζευγών και, πάνω απ 'όλα, τη μείωση της τιμής των νέων "κλασικών" AirPods.

Η Apple θα είχε την πρόθεση να παρουσιάσει τα νέα της AirPods τον Μάιο του 2020 και αυτό το σχέδιο ίσως να εξακολουθούσε να ισχύει στην πραγματικότητα. Ωστόσο, ορισμένοι προμηθευτές δεν το περιμένουν και πιστεύουν ότι η Apple θα αναβάλει την κυκλοφορία στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 ή ακόμη και στις αρχές του 2021. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί και από τον κοροναϊό που εμπόδισε τους μηχανικούς της Apple να μεταβούν στα εργοστάσια για να κάνουν τις τελικές δοκιμές εγκαίρως.

Σε αυτό το παράθυρο εξόδου για τον Μάιο έχει ήδη ακουστεί και από τον Jon Prosser τις τελευταίες ημέρες. Είναι εκείνος που είχε τις καλές πληροφορίες για το iPhone SE 2020 πριν από την κυκλοφορία του έδειξε την προηγούμενη μέρα ότι τα νέα AirPods "είναι τώρα έτοιμα" και θα πρέπει να δουν το φως τον επόμενο μήνα μαζί με το νέο MacBook Pro.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ