2020-04-23 00:11:57
Φωτογραφία για Aπίστευτη τραγωδία αποφεύχθηκε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης ...λόγω διακοπών και Κορονοϊού (pics)
Τεράστιο δέντρο κατέπεσε σε προαύλιο σχολείου! - Οι γονείς ζητούν απόδοση ευθυνών

Μια απίστευτη τραγωδία αποφεύχθηκε στο

1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης,στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Εγνατίας 132.

Συγκεκριμένα, δέντρο πολύ μεγάλου μεγέθους έπεσε ξαφνικά στην αυλή του σχολείου η οποία βέβαια ήταν άδεια λόγω διακοπών του Πάσχα αλλά και των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορονοϊού που δεν επέτρεψαν σε αρκετά παιδιά της περιοχής να βρεθούν στην αυλή του σχολείου τη στιγμή εκείνη, όπως συμβαίνει τις απογευματινές ώρες

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υποστηρίζει πως είχε έγκαιρα ενημερώσει και προειδοποιήσει για την επικινδυνότητα του δέντρου, από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα είχε καταθέσει στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης το με α.π. 2313/2-10-2019 έγγραφο με συνημμένες φωτογραφίες, που αποτύπωναν την ανάγκη να ληφθούν μέτρα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκρινε, δια γεωπόνου που έκανε αυτοψία, πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας!!

Σε κόκκινο κύκλο παγκάκι της αυλής..Όπως αναφέρει ο Σύλλογος γονέων "δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες και οι υποδείξεις μας, ευτυχώς χωρίς θύματα (παιδιά, δάσκαλοι, γονείς, εκπαιδευόμενοι, ανυποψίαστοι πολίτες). Είναι έργο των αρμοδίων να βρουν τους υπεύθυνους των παραλείψεων και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όσους έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων".
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ