2020-04-23 03:08:25
Φωτογραφία για Βρετανία: Συνελήφθη ο οπλισμένος άντρας που βρισκόταν σε μπαλκόνι κατοικίας στο Κεντ
Στη σύλληψη ενός άντρα, περίπου 30 ετών, ο οποίος εθεάθη νωρίτερα να είναι οπλισμένος σε μπαλκόνι κατοικίας, προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή Τσάταμ, στο Κεντ της Αγγλίας,

σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC. «Πολίτες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα οπλισμένο στο μπαλκόνι και αστυνομικοί που περιπολούσαν, ανάμεσά τους και ένοπλοι, έσπευσαν επί τόπου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύθηκε και ένας άνδρας περίπου 30 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για κατηγορίες περί οπλοχρησίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κεντ.

Όπως προστίθεται, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τέσσερα ψεύτικα όπλα.

Οπτικό υλικό που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφάνιζε τον άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η αστυνομία του Κεντ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη να σχολιάσει.

Αυτόπτες μάρτυρε ανέφεραν πως ο άντρας είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι κι ένα τουφέκι, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες. Δίπλα στο συγκρότημα κατοικιών που εντοπίστηκε ο ένοπλος άντρας, βρίσκεται το εμπορικό κέντρο του Dockside και σε αυτό το πλαίσιο είχε ζητηθεί από τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο. Παράλληλα, δυο ελικόπτερα της αστυνομίας είχαν «σηκωθεί» και σάρωναν την περιοχή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ