2020-04-25 15:20:16
Φωτογραφία για Μιμή Ντενίση: «Θεωρούν ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πολυτελείας;»
Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε η Μιμή Ντενίση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της, λέγοντας πως βρίσκεται σε καραντίνα περίπου από τις 10 Μαρτίου, όταν ουσιαστικά ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των θεάτρων και των κινηματογράφων ενώ παραδέχθηκε πως οι μόνες βόλτες που κάνει είναι αυτές συντροφιά με τον σκύλο της.

«Έχω φοβηθεί με όλα αυτά που ακούμε, το να μην φοβηθείς είναι ανοησία, το να το πάρεις πολύ ελαφρά... Στην αρχή επειδή είχαμε πολύ κόσμο, δυο εβδομάδες πριν κλείσουμε, επειδή διάβαζα και άκουγα, είχα πει να μην έρχεται ο κόσμος στα καμαρίνια και είχα πάρει μέτρα [...] Δεν είμαι του πανικού, να αρχίσουμε τις συνομωσιολογίες και τις ακρότητες, αλλά είχα τη μαμά μου σπίτι που είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και το παιδί μου ήταν στην Κύπρο και έπρεπε να μπει σε αεροπλάνα. Φοβήθηκα περισσότερο για αυτές τις δυο κυρίες» δήλωσε.


 Εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή της σχετικά με τιν online προβολές θεατρικών έργων στο διάστημα της καραντίνας, σχολιάζοντας πως διαφωνεί με την προβολή παραστάσεων που μαγνητοσκοπήθηκαν για το αρχείο ενός θεάτρου.

«Δεν μου αρέσει η προχειρότητα. Το θέατρο δεν αντικαθίσταται, για το θέατρο απαιτούνται δυο, κοινό και ηθοποιοί. Αν δεν υπάρχει κοινό δεν είναι θέατρο. Έχει μια χρησιμότητα να παίζεται, όμως θα ήταν καλό να υπάρχουν τρεις κάμερες, φώτα, να παίζουμε σαν άνθρωποι και να μην ουρλιάζουμε και επίσης η δουλειά η δικιά μας είναι πάντα στο περιθώριο κάθε νομοθεσίας, λες και οι ηθοποιοί είναι κάποιοι πολύ πλούσιοι. Γιατί να μην παίρνουν το ελάχιστο πχ 100 ευρώ; Είναι θέμα ήθους! Οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι συγγραφείς γιατί τσάμπα;» κατέληξε αναφερόμενοι στις χαμηλές αμοιβές των ηθοποιών αλλά και στην ένταξή τους στο ειδικό επίδομα των 800 ευρώ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ