2020-04-25 19:40:12
Φωτογραφία για MailPatch: Tο jailbreak έχει τη λυση για τα ελαττώματα της εφαρμογής Mail πριν από την Apple
Το MailPatch είναι το όνομα ενός νέου tweak που κλείνει τις τρύπες ασφαλείας στην εφαρμογή Mail στο iOS. Αυτά τα ελαττώματα αποκαλύφθηκαν αυτήν την εβδομάδα από την ομάδα ασφαλείας ZecOps. 

Τα κενά έχουν αξιοποιηθεί στο παρελθόν για στοχευμένες επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εναντίον ατόμων που ανήκουν σε μια εταιρεία Fortune 500, ένα στέλεχος στην Ιαπωνία, ένας VIP λογαριασμός στη Γερμανία, διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας στη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ και Ευρωπαίος δημοσιογράφος.

Η Apple αντέδρασε χθες σε αυτό το θέμα, υποδεικνύοντας ότι τα ελαττώματα "δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους χρήστες μας" και δεν επαρκούν "για να παρακάμψουν τις προστασίες ασφαλείας του iPhone και του iPad" . Θα προταθεί μια ενημέρωση iOS για τη διόρθωση της κατάστασης, χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά πότε θα είναι διαθέσιμη. Το iOS 13.4.5, επί του παρόντος σε έκδοση beta, συνδέει ήδη τα ελαττώματα, αλλά αυτή η έκδοση προορίζεται για προγραμματιστές. Ως εκ τούτου, το ευρύ κοινό εξακολουθεί να ανησυχεί για τα ελαττώματα μέχρι σήμερα.


Όσοι διαθέτουν συσκευή jailbroken μπορούν να εγκαταστήσουν το MailPatch για να είναι ασφαλείς τώρα. Απλώς εγκαταστήστε το tweak από την πηγή https://level3tjg.xyz/repo/. Δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή, ο χρήστης εγκαθιστά το tweak και έχει καλύτερη ασφάλεια.

Αυτή είναι η δεύτερη τροποποίηση που διορθώνει ένα πρόβλημα με το iOS. Επίσης αυτήν την εβδομάδα, μια σειρά χαρακτήρων εμφανίστηκε και κατέστρεψε το iPhone . Το CatchTheFlag tweak διορθώνει την κατάσταση, πριν από την ενημέρωση κώδικα της Apple που θα προσφερθεί με μια ενημέρωση iOS.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ