2020-04-26 18:41:44
Φωτογραφία για Το Scorpion Tweak κάνει την οθόνη εισερχόμενων κλήσεων όπως θα την θέλαμε
Ένα ζήτημα διεπαφής του χρήστη του iPhone που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην επόμενη μεγάλη έκδοση iOS είναι η κατάργηση της ενοχλητικής οθόνης μιας εισερχόμενης κλήσης, η οποία μέχρι σήμερα καλύπτει ολόκληρη την οθόνη όταν λαμβάνετε μια κλήση. 

Όταν σας καλούνε, το iOS εμφανίζει τη διεπαφή κλήσεων σε ολόκληρη την οθόνη, εμποδίζοντας τον χρήστη να κάνει οτιδήποτε άλλο στο iPhone του. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν δεν θέλετε να απαντήσετε την κλήση, επειδή πρέπει να καθίσετε εκεί και να περιμένετε μέχρι να σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για να μπορέσετε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στη συσκευή σας.

Υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις που επιλύουν αυτό το ζήτημα καθιστώντας το UI κλήσεων iPhone μη ενοχλητικό, όπως το CallBar tweak  του Ηλια Λιμναίου. Η νέα επιλογη για σήμερα είναι το Scorpion tweak, το οποίο εισάγει μια μινιμαλιστική διεπαφή εισερχόμενων κλήσεων με τη μορφή banner. Το Scorpion λειτουργεί με διάφορους τύπους εισερχόμενων κλήσεων, όπως τυπικές τις κλήσεις, κλήσεις ήχου FaceTime, κλήσεις VoIP που πραγματοποιούνται μέσω εφαρμογών όπως WhatsApp, Skype, Messenger και άλλα.


Το Scorpion tweak είναι επίσης προσαρμόσιμο και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ διαφόρων στυλ και αλλαγής της θέσης του banner κλήσης από πάνω προς τα κάτω της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν το UI κλήσης αλλάζοντας τα χρώματα, τις κινούμενες εικόνες και τις κινήσεις του.

Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία ελέγχου κλήσεων που σας επιτρέπουν να εκτελείτε όλες τις εργασίες που μπορείτε κανονικά στην κανονική οθόνη κλήσεων. Για παράδειγμα, σύροντας το banner μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κουμπιά για σίγαση, πληκτρολόγιο, ηχείο, να προσθέσετε άλλο χρήστη, σε βιντεοκλήση και επαφές.

Άλλα χαρακτηριστικά του Scorpion tweak περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αυτόματης απάντησης, τη δυνατότητα μαύρης λίστας συγκεκριμένων εφαρμογών, την απόρριψη της προσαρμογής συμπεριφοράς και πολλά άλλα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Scorpion tweak από το Dynastic repo, όπου είναι διαθέσιμο για 2,99 $. Το Scorpion υποστηρίζει το iOS 13 και προσφέρει περιορισμένη συμβατότητα για παλαιότερες συσκευές όπως το iPhone 5S και το αρχικό iPhone SE. Ο προγραμματιστής λέει ότι η βελτιστοποίηση iPad για το τσίμπημα θα προστεθεί σύντομα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ