2020-04-27 17:41:47
Φωτογραφία για Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη»
Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό» της Δευτέρας, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως και οι σχέσεις δοκιμάζονται αρκετά ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, τονίζοντας πως και εκείνη έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις.

 «Είναι μια εποχή πολύ παράξενη για τις ανθρώπινες σχέσεις και σκέφτεσαι τι σημαίνει ο άλλος για σένα. Σου έχει λείψει κι όταν ήσασταν πολύ κοντά, άξιζε; ήταν αληθινή αυτή η σχέση, ήταν προσποιητή; Έχω μπει σε σκέψεις για πάρα πολλούς ανθρώπους και πράγματα, και στο φιλικό, οικογενειακό και στο επαγγελματικό και έχω καταλήξει σε διάφορα συναισθήματα καινούργια τα οποία μου αρέσουν, έχω πάρει και εγώ διάφορες αποφάσεις [...] Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση, στην οποία δεν έχω πάρει ποτέ μέρος άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θέλω να παραμείνω, γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και τίποτα κακό να πω. Από την άλλη αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow έχει κάθε δικαίωμα γιατί πολύ πιθανά μπορεί να μη με συμπαθεί
. Από την άλλη δεν μπορώ να νιώσω άσχημα γιατί δεν έχω μέσα μου κάτι κακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί να επικοινωνήσει με την Έλενα Χριστοπούλου προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση, η Βίκυ Καγιά τόνισε πως ποτέ οι δυο τους δεν είχαν φιλική σχέση, αλλά αντίθετα «μια σχέση σαν γνωστές, πολύ τυπική και κοινωνική, η οποία μέσα στο GNTΜ έγινε πάρα πολύ ζεστή. Και δεν σου κρύβω ότι είχαμε πάρα πολύ ωραίες και αγαπημένερε στιγμές στα γυρίσματα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ