2020-04-27 19:39:41
Φωτογραφία για iPhone SE 2020:Έχει τον ίδιο αισθητήρα φωτογραφιών με το iPhone 8
Το iFixit προσφέρει την πλήρη αποσυναρμολόγηση του iPhone SE 2020 σήμερα στη σελίδα του. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δούμε ότι υπάρχουν πολλά κοινά με το iPhone 8 . Δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη ότι το νέο iPhone SE είναι ένα iPhone 8 με τη δύναμη ενός iPhone 11 χάρη στο τσιπ A13.  

Μαθαίνουμε ότι ο αισθητήρας φωτογραφιών του νέου iPhone SE πως φαίνεται να είναι ο ίδιος με αυτόν που υπάρχει στο iPhone 8, εμπρός και πίσω. Το νέο iPhone SE, ωστόσο, έχει μερικές ακόμη δυνατότητες, όπως η λειτουργία πορτρέτου και το Smart HDR. Αυτό είναι δυνατό με το τσιπ A13 που έχει βελτιωμένο επεξεργαστή εικόνας.

Υπάρχει βέβαια ένα στοιχείο λιγότερο με αυτό του iPhone SE και ειναι το 3D Touch που δεν είναι πλέον στο παιχνίδι. Το iFixit προσπάθησε να εγκαταστήσει την οθόνη του iPhone 8 στο iPhone SE για να δει πώς θα αντιδράσει το iOS. Η οθόνη λειτουργεί καλά, αλλά το 3D Touch δεν είναι λειτουργικό, γεγονός που υποδηλώνει ότι πραγματοποιείται αποκλεισμός λογισμικού.


Όσο για την μπαταρία, είναι 1821 mAh και έχει την ίδια χωρητικότητα (6,96 Wh) με την μπαταρία του iPhone 8. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η χρήση μπαταρίας του iPhone 8 σε iPhone SE ή αντίστροφα επειδή η σύνδεση με τη μητρική πλακέτα δεν είναι η ίδια.

Το iFixit αποδίδει βαθμολογία 6 στα 10 για την επιδιόρθωση, την ίδια βαθμολογία με το iPhone 8. Τα δύο εξαρτήματα που αντικαθίστανται πιο συχνά, ειναι η οθόνη και η μπαταρία, όπου παραμένουν εύκολα προσβάσιμα με γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία. Επιπλέον, τα περισσότερα εξαρτήματα είναι αρθρωτά και μπορούν να αντικατασταθούν ανεξάρτητα, πολλά από τα οποία είναι συμβατά με το iPhone 8 . Από την άλλη πλευρά, η γυάλινη πλάτη είναι εύθραυστη και δεν είναι πρακτικό να αντικατασταθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ