2020-04-27 20:00:11
Φωτογραφία για Χριστίνα Λαμπίρη: «Στο κυνήγι της τηλεθέασης είναι λογικό να γίνονται και λάθη και υπερβολές»
Με την αμεσότητα, τον επαγγελματισμό της, το ήθος και τη γοητεία της, η Χριστίνα Λαμπίρη κατάφερε σε βάθος χρόνου να κερδίσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή, αποτελώντας πλέον ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στο κοινό.

Υπάρχει κάποιο περιστατικό από τις εκπομπές σου στο Star που να θυμάσαι μέχρι σήμερα;

«Πολλά! Και ευχάριστα και δυσάρεστα. Πρόσωπα που μας τιμούσαν με συνεντεύξεις, όταν δεν έδιναν πουθενά αλλού, αλλά και εντάσεις που με έφερναν σε δύσκολη θέση.»

Είσαι από τις παρουσιάστριες που έχεις διαμορφώσει αυτό που λέμε lifestyle στη χώρα μας. Κάνοντας την αυτοκριτική σου θεωρείς ότι έχουν γίνει λάθη και υπερβολές;

«Στο κυνήγι της τηλεθέασης είναι λογικό να γίνονται και λάθη και υπερβολές. Αυτό που ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό πάντως ήταν ότι αρκετοί από τους «πρωταγωνιστές» της εποχής συναινούσαν και στήριζαν με τον δικό τους τρόπο τις υπερβολές αυτές. Μην ξεχνάς ότι ήταν μία εποχή «σκληρού ριάλιτι» γενικότερα… Επίσης για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, θεωρώ ότι έχουμε ενοχοποιήσει και στοχοποιήσει υπερβολικά τόσο τις εκπομπές όσο και τους παρουσιαστές τους. Και σ’ το λέω εγώ που πάντα κράταγα τις αποστάσεις μου από το είδος αυτό γενικότερα. Ηταν δηλαδή κομμάτι της δουλειάς μου και μόνο.»


Τι έχει αλλάξει στην τηλεόραση σήμερα; Τα πράγματα είναι καλύτερα ή χειρότερα;

«Θα έλεγα ότι είναι… σύγχρονα. Ο κόσμος διαμορφώνει την τηλεόραση κυρίως και όχι το αντίθετο. Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν εξαιρετικές παραγωγές.»

Υπάρχει ακόμη lifestyle στη χώρα μας; Τι έχει αλλάξει;

«Lifestyle θα υπάρχει πάντα, απλά άλλαξαν οι πρωταγωνιστές του. Θυμάμαι ότι δίναμε μάχες για να εξασφαλίσουμε μία συνέντευξη από έναν ηθοποιό ή έναν τραγουδιστή και τώρα κεντρικά πρόσωπα των συνεντεύξεων είναι οι ίδιοι οι παρουσιαστές. Ειλικρινά αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.»

Ως παρουσιάστρια έχεις δοκιμαστεί σε πολλά είδη εκπομπών. Υπάρχει κάποια εκπομπή ή κάποιο project που θα ήθελες να κάνεις;

«Προφανώς. Υπάρχει ένα talk show πολύ διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε σήμερα, αλλά δεν πρόκειται να το αποκαλύψω!»

Φέτος είχες κλείσει συνεργασία με το Mega, που τελικά δεν ευοδώθηκε. Τι συνέβη και δεν σε είδαμε στον τηλεοπτικό αέρα;

«Γιατί για όλα υπάρχει η σωστή στιγμή. Αυτή δεν ήταν. Έτσι απλά.», λέει η ίδια στην εφημερίδα espresso

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ