2020-04-27 20:04:06
Φωτογραφία για iPhone 12: H φήμη του Touch ID κάτω από την οθόνη επανεμφανίζεται
Το Touch ID δεν είναι εντελώς νεκρό . Όπως έχουμε δει, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων εξακολουθεί να υπάρχει στο νέο iPhone SE που μόλις κυκλοφόρησε. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει σε μελλοντικά iPhone υψηλής τεχνολογίας ενσωματώνοντας απευθείας στην οθόνη. Αυτή η φήμη έχει ήδη εμφανιστεί και εμφανίζεται ξανά σήμερα.  

Σύμφωνα με το Economic Daily News , η GIS (κατασκευαστής οθονών αφής από την Ταϊβάν) και ο συνεργάτης της Qualcomm συνεργάζονται με την κινεζική εταιρεία BOE για την ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων στις οθόνες OLED. Η BOE συνεργάζεται με την Apple για λίγο καιρό ως ένας από τους κύριους προμηθευτές οθονών OLED για τα iPhone. Η Samsung και η LG έχουν ολοκληρώσει αυτήν την εργασία μέχρι σήμερα.

Η GIS και η Qualcomm έχουν ήδη συνεργαστεί για να φροντίσουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη του Samsung Galaxy S20. Η Apple θα ήθελε να έχει ένα αντίστοιχο σύστημα στο iPhone της και οι προηγούμενες φήμες ανέφεραν μια έξοδο για το 2020 ή το 2021.

Το μελλοντικό premium iPhone θα μπορούσε επομένως να προσφέρει το Face ID και το Touch ID μαζί. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να φοράτε προστατευτική μάσκα και όπου το Face ID δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον ιδιοκτήτη του iPhone, γνωρίζοντας ότι το μέρος του προσώπου του είναι κρυμμένο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ