2020-04-27 22:38:57
Φωτογραφία για Άρειος Πάγος: Καταδικάστηκε πρώην σύζυγος και η νυν του επειδή ξεμάλλιασαν την πρώην
Συναντήθηκαν στο δρόμο, άναψαν τα αίματα και η κατάληξη μετά τον άγριο καυγά ήταν η καταδίκη του ζευγαριού - Θύμα η πρώην που έφαγε της χρονιάς της από το ερωτευμένο ζευγάρι

Η πρώην και η νυν σύντροφος διαζευγμένου συζύγου ξεμαλλιαστήκαν μέσα στη μέση του δρόμου, όταν τυχαία συναντήθηκαν και οι τρεις, με αποτέλεσμα το ερωτευμένο ζευγάρι να κτυπήσει άσχημα την πρώην με αποτέλεσμα να καταδικαστεί το ερωτευμένο ζευγάρι και ο Άρειος Πάγος να επικυρώσει την καταδικαστική για εκείνους απόφαση.

Κάποτε ήταν ζευγάρι και παντρεμένοι, αλλά χώρισαν επεισοδιακά και οι σχέσεις τους παρέμειναν τεταμένες λόγω και των οικονομικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους.

Όμως το καλοκαίρι του 2014 ο πρώην σύζυγος δημιούργησε ερωτικό δεσμό με άλλη γυναίκα. Από το χρονικό σημείο αυτό και μετά άνοιξε ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων του πρώην ζεύγους, με ανταλλαγή υβριστικών e-mail.

Ακόμη και όταν τυχαία συναντιόσουν στους δρόμους της πόλης που έμεναν, αντάλλασαν μεταξύ τους τα αναγκαία… ωραία λόγια.

Πώς η συνάντηση στη διασταύρωση οδήγησε σε συμπλοκή

Ωστόσο, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2015 ο πρώην σύζυγος με τη νέα ερωτική σύντροφό του, η οποία ήταν έγκυος στον 5ο μήνα, βάδισαν στο δρόμο, και σε μια διασταύρωση συνάντησαν την πρώην σύζυγό του και έγινε το «έλα να δεις».

Το ερωτευμένο ζευγάρι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο χτυπώντας την με γροθιές στο στόμα και στο στήθος, με κλοτσιές στα πόδια και στο σώμα. Με τα χέρια και τα νύχια τους, της προκάλεσαν εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος την άρπαξε από το σβέρκο και την καρωτίδα γέρνοντας το σώμα της προς τα εμπρός, και τότε η νέα σύντροφος την άρπαξε από τα μαλλιά.

Και οι δυο μαζί την χτύπησαν το κεφάλι της επάνω σε μια τζαμαρία βιτρίνας καταστήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές στον τράχηλο, στην κοιλιακή χώρα, στο δεξί χέρι, στο δεξί γόνατο και στις δυο κνήμες. Οι τραυματισμοί αυτοί επιβεβαιώνονται από σχετική ιατρική βεβαίωση κρατικού νοσοκομείου που προσκομίστηκε στο δικαστήριο.

Καταδικάστηκαν με αναστολή και προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο

Από Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην περιοχή της Μακεδονίας, τόσο ο πρώην σύζυγός όσο και η νέα σύντροφός του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού. Από το δικαστήριο δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Οι δικαστές έκριναν ότι μετά από συναπόφαση και από κοινού ενήργησαν με πρόθεση για να προξενήσουν σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της, με τέτοιο τρόπο που μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο για την ζωή της, αλλά και βαριά σωματική βλάβη.

Οι δυο καταδικασθέντες προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο ζητώντας να αναιρεθεί η καταδικαστική για εκείνους απόφαση. Όμως, το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης, επισημαίνοντας ότι η καταδικαστική απόφαση έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ