2020-04-28 13:08:13
Φωτογραφία για Λιβύη: Πανηγυρίζουν οι υποστηρικτές του Χάφταρ μετά την ανακοίνωση για «ανάληψη» της εξουσίας
Την ίδια ώρα ο LNA καλεί τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, να προχωρήσουν

στη σύνταξη ενός νέου προσωρινού Συντάγματος που θα ορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές μιας νέας, ελεύθερης και κυρίαρχης Λιβύης

Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων (HoR) ανακοίνωσαν την πλήρη υποστήριξή τους στον Γενικό Διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), αρχιστράτηγο Χαλίφα Χαφτάρ, για τη διαχείριση των υποθέσεων της χώρας σε αυτό το στάδιο.

Την ίδια ώρα ο LNA καλεί τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, να προχωρήσουν στη σύνταξη ενός νέου προσωρινού Συντάγματος που θα ορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές μιας νέας, ελεύθερης και κυρίαρχης Λιβύης.

Σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη addresslibya.co at, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνουν -με προσωπικές δηλώσεις- την υποστήριξή τους προς τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης και τον στρατάρχη Χάφταρ, για την ανάληψη της διαχείρισης των υποθέσεων της χώρας, ως απάντηση στις προσδοκίες για σταθερότητα και ευημερία του λαού της Λιβύης.


Ο ανεπίσημος λογαριασμός του LNA στο Τwitter, κοινοποίησε βίντεο από πανηγυρισμούς Λίβυων πολιτών, μετά την ανακοίνωση του στρατάρχη Χάφταρ, που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως ότι έλαβε την «λαϊκή εντολή» να κυβερνήσει τη Λιβύη, υποσχόμενος να συνεχίσει την επίθεσή του εναντίον της Τρίπολης.

Αυτή η χώρα ανήκει στην πλειοψηφία και αυτό είναι το LNA για 65% συν 20% ή όλες οι φυλές χωρίς εξαιρέσεις παρέχουν πλήρη παροχή και υποστήριξη στο Haftar...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ