2020-04-28 21:02:41
Φωτογραφία για Apple: Οι αναλυτές αναμένουν μείωση των εσόδων και των κερδών
Αυτή την Πέμπτη η Apple θα παρουσιάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο της χρήσης του 2020, που αντιστοιχεί στους τρεις πρώτους μήνες του έτους στο ημερολόγιό μας. Οι αναλυτές έχουν δημοσιεύσει τις εκτιμήσεις τους και όλοι αναμένουν μια μείωση.  

Πιστεύουν ότι η Apple θα ανακοινώσει μείωση περίπου στα 6% στα έσοδα και 11% μείωση στα καθαρά κέρδη. Αυτή η πτώση, εάν επιβεβαιωθεί, φυσικά θα εξηγηθεί από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή με τον κοραναϊό. Τα εργοστάσια παραγωγής έκλεισαν στις αρχές του έτους και τα Apple Stores ειναι κλειστά αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον, δεν θέλουν όλοι να αγοράσουν ένα προϊόν Apple κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Παρά τις δυσκολίες, οι αναλυτές δεν πιστεύουν ότι η Apple θα ανακοινώσει κατακόρυφα άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύουν ότι το σενάριο θα είναι παρόμοιο για το τρέχον τρίμηνο με μειωμένα αποτελέσματα (μεταξύ 2% και 10%), αλλά καμία ζημιά. Οι εκπτώσεις στο iPhone 11 στην Κίνα και η κυκλοφορία του iPhone SE θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Apple να αποφύγει την καταστροφή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για την Αγία ταπείνωση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για την Αγία ταπείνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ