2020-04-29 11:20:22
Φωτογραφία για Οι εξελίξεις με την επιστροφή της σειράς!
Ως γνωστόν, το «χτύπηµα» στο πλοίο θα τελειώσει µε µακελειό. Μετά από την επίθεση του Φοίβου και της Βίκυς, η δεύτερη θα τραυµατιστεί σοβαρά, όµως, ο Φοίβος θα καταφέρει να βρει γιατρό για να τη χειρουργήσει. Ο πατέρας του, Μιλτιάδης, σοβαρά τραυµατισµένος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ, όπου η υγεία του θα παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές και θα βρεθεί ένα βήµα πριν από τον θάνατο. Θα καταφέρει στο τέλος να βγει νικητής, όχι ,όµως, αλώβητος, καθώς ο πυροβολισµός θα αφήσει ένα σοβαρό πρόβληµα στην υγεία του, το οποίο θα µάθουµε του χρόνου αν θα είναι µόνιµο ή παροδικό.

Στο πλοίο παρά το γεγονός ότι είχε πρόσκληση για το πάρτι, δεν πήγε ποτέ ο Έκτορας, ο οποίος πάντα είχε υποψίες για τον Φοίβο. Κάτι που θα ακούσει τυχαία ο δικηγόρος, ο οποίος θα τον οδηγήσει και πάλι στο διαµέρισµα του νεαρού άνδρα και σε αυτήν τη δεύτερη «έφοδο» ο Έκτορας θα ανακαλύψει ένα σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά µε την εµπλοκή του Φοίβου στο αιµατηρό συµβάν.


Η Ναυσικά, µετά από το αίσιο τέλος µε την απαγωγή της Τζουλιάνας, ζει ευτυχισµένες στιγµές µε τη µικρή και τον Μάρκο στο πλευρό της. Έχει δεχθεί την πρόταση επανασύνδεσης από τον πρώην άντρα της και ετοιµάζεται να µετακοµίσει στο σπίτι του. Η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Παραµονές της µετακόµισης θα πάει απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου Καλλέργη και θα έρθει αντιµέτωπη µε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Πιάνει στην κυριολεξία στα πράσα τον πρώην άντρα της µε µια άλλη γυναίκα, που δεν είναι η Ευγενία! Θα ακολουθήσει ένας µεγάλος καβγάς και οριστικός χωρισµός του ζευγαριού. Μάλιστα, η Ναυσικά αποκαλύπτει το συµβάν και στους δύο γιους του ζευγαριού, Μιχαήλ και Οδυσσέα, µε τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος µε τη συµπεριφορά του πατέρα του που για ακόµη µία φορά τα τινάζει όλα στον αέρα!

Μια πρόταση στον Οδυσσέα φέρνει σύγκρουση με την Έρση Βέβαια ο ζωγράφος θα αντιµετωπίσει µελλοντικά και άλλες δυσκολίες. Μαζί µε την Έρση έχουν καταστραφεί οικονοµικά µετά από τον εµπρησµό του ατελιέ αλλά και την καταβολή της εγγύησης των 300.000 για να αποφυλακιστεί η Ερση. Τα δίδυµα κοριτσάκια θα γεννηθούν υγιέστατα, αλλά τα οικονοµικά προβλήµατα είναι πολλά. Ο Οδυσσέας θα αρνηθεί να ζητήσει βοήθεια από τη µητέρα του, αλλά παράλληλα δεν µπορεί να προσαρµοστεί και στον νέο τρόπο ζωής που του επιβάλλουν τα οικονοµικά δεδοµένα. Ξαφνικά ,όµως, θα έρθει µια πρόταση: Μια εύπορη και γοητευτική ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα θα του προτείνει να ετοιµάσει µια τοιχογραφία για το λόµπι της πολυτελούς µονάδας της.

Η Έρση και µόνο που το ακούει γίνεται έξαλλη, καθώς θεωρεί πως έτσι υποβαθµίζεται η καλλιτεχνική πορεία του άντρα της. Όµως, ο Οδυσσέας κρυφά από εκείνη δέχεται την προκαταβολή που του δίνει η ιδιοκτήτρια, η οποία αρχίζει ταυτόχρονα να τον φλερτάρει. Αν και ο Οδυσσέας αρνείται ξεκάθαρα το φλερτ, θα δούµε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία την επόµενη σεζόν Την ίδια στιγµή, Ηλιάνα και Δηµήτρης γίνονται υποχείρια του Αλέκου. Για τη γυναίκα του ο Αλέκος γνωρίζει τα πάντα για τους φόνους, για τον αδελφό της τα σκοτεινά παιχνίδια που έχει παίξει εις βάρος της. Η Ηλιάνα απογοητεύεται που δεν µπορεί να µείνει έγκυος, καθώς πιστεύει πως αυτό το παιδί θα είναι µετενσάρκωση της Αριάδνης. Όµως, τα χειρότερα για την κοπέλα έρχονται όταν θα βρεθεί στον βυθό της θάλασσας το όπλο µε το οποίο η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική.

Ρωξάνη και Μιχαήλ θα χωρίσουνΜ και ο δεύτερος θα µάθει όλη την αλήθεια για την εξάρτηση της γυναίκας του από τα ναρκωτικά. Πρόβληµα ,,όμως, και µάλιστα σοβαρό θα δηµιουργηθεί και στη σχέση του Νικηφόρου µε την Εύα. Ο γάµος τους θα αναβληθεί, καθώς η Ολυµπία καταγγέλλει τον µέλλοντα πατριό της για σεξουαλική παρενόχληση. Με σύµµαχό της φυσικά τον Σίµο που την πιστεύει και απειλεί θεούς και δαίµονες.

Ωστόσο, αρκετά αργά ο δηµοσιογράφος θα καταλάβει το λάθος του. Και θα ζητήσει συγγνώµη και από την Εύα, που δεν πίστεψε ούτε για µία στιγµή την καταγγελία της µικρής, και από τον Νικηφόρο. Ο γάµος τελικά του ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί. Τέλος, µια καινούργια ιστορία µυστηρίου και έρωτα ξεκινά µε πρωταγωνιστή τον Ακη Αρώνη...

Πηγή: Tv Ethnos - Αλέξης Μίχας

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ