2020-04-30 12:06:18
Φωτογραφία για ΦΣ Πέλλας: Το ωράριο λειτουργίας παραμένει ως έχει (8.30-16.30)
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας ενημερώνει τους κατοίκους ότι το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του νομού μας παραμένει ως έχει μέχρι νεότερη ανακοίνωση και δη καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  

8:30 π.μ. έως 16:30 μ.μ.

Μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας η εξυπηρέτηση θα γίνεται από τα εφημερεύοντα /φαρμακεία υπηρεσίας όπως ανακοινώνονται  

Θυμίζουμε ότι για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας για την είσοδο στο φαρμακείο επιβάλλεται η χρήση μάσκας και η τήρηση των περιοριστικών μέτρων αποφυγής του συνωστισμού. Οπότε σε περίπτωση που πρέπει να εισέλθετε θα πρέπει να περιμένετε την σειρά σας.

Ως επιστήμονες υγείας οφείλουμε να τονίσουμε ότι η χρήση πάνινης/υφασμάτινης μάσκας δεν επαρκεί για την προστασία σας σε περίπτωση έκθεσής σας στον ιό, για το μέγεθος των σταγονιδίων που μπορεί να συγκρατήσει, για το ψευδές αίσθημα ασφάλειας που δημιουργεί καθώς και τις δυσκολίες που ακολουθούν την επαναλαμβανόμενη διαχείριση  της αποστείρωσής της.

Η προστασία εκλογής παραμένει η «χειρουργική μάσκα» που αποτελεί ιατροτεχνολογικό προϊόν, φέρει σήμανση CE και .... επισήμανση βάσει της ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348/16.01.2004 αποφάσεως του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας (ΦΕΚ Β΄ 2198), καθώς και Βεβαίωση από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. και είναι καταχωρημένες στον Ε.Ο.Φ.
farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ