2020-04-30 20:00:02
Φωτογραφία για Η αποχώρηση των δανεικών αποδυναμώνει τον Παναθηναϊκό
Πολύς λόγος γίνεται από τη στιγμή που μπήκαμε σε καραντίνα και για τους Γκίας Ζαχίντ, Ντόμινικ Νάγκι και Ανουάρ Τουχαμί. Πρόκειται για τους τρεις δανεικούς, οι δύο εκ των οποίων αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς τους. Γι’ αυτό και όλοι τους θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Μικρό παραθυράκι υπάρχει μόνο για νέο δανεισμό του Ανουάρ, όπως έχει αναφέρει το Sportime, αν και εκείνος δεν… τρελαίνεται. Τελευταία, όμως, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες στις δηλώσεις του. Από τη μία λέει ότι θέλει να γυρίσει στη Βαγιαδολίδ και να αγωνιστεί εκεί, από την άλλη ότι περνάει καλά στην Αθήνα. Τι χάνει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση οι τρεις προαναφερθέντες αποχωρήσουν; Πρωτίστως τον οργανωτή του. Η απώλεια του Ζαχίντ είναι βάσει όσων είδαμε φέτος η μεγαλύτερη. Είναι, όμως, και εκείνη που πιο εύκολα απ’ όλες καλύπτεται. Το «τριφύλλι» πρέπει να επενδύσει στον Γιάννη Μπουζούκη, οφείλει να του δώσει μία σεζόν στην κανονική του θέση και στη συνέχεια να πάρει τις όποιες αποφάσεις
. Ο Ζαχίντ φέτος έχει τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Η παρουσία του στο γήπεδο, όμως, είναι ακόμη πιο σημαντική. Υπήρχαν φορές που εκείνος έκανε την κομβική πάσα για να ξεκλειδώσει η αντίπαλη άμυνα, κάτι που δεν αποτυπώνεται στους προαναφερθέντες αριθμούς. Ωστόσο, τους τελευταίους μπορεί να τους φτάσει τη νέα σεζόν και ο Μπουζούκης. Σημαντικό είναι το κενό που θα αφήσει και ο Νάγκι (8 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ). Ο Ούγγρος δεν έπαιζε βασικός σε κάθε ματς, αλλά μπορούσε με αξιώσεις να έχει φανέλα βασικού και τη νέα σεζόν. Υπήρχαν αγώνες που έδειξε ο πληρέστερος εξτρέμ του «τριφυλλιού», θέση στην οποία "πονάει" το κλαμπ αφού υπάρχει μόνο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ουσιαστικά. Γι’ αυτό και θα αποκτηθεί παίκτης εκεί. Τέλος, σε επτά ματς αγωνίστηκε ο Ανουάρ. Αναμφίβολα παίκτης που έχει θέση στο ρόστερ, αλλά με ένα μειονέκτημα, φάνηκε να μην «κολλάει» με τον ΔημήτρηΚουρμπέλη. Μπορούσε να δώσει λύσεις βασικά ως εξάρι και δευτερευόντως ως οκτάρι. Εάν μείνει ο Χρήστος Δώνης, ενδεχομένως να μην υπάρξει πρόβλημα εκεί, αφού θα πάρει παραπάνω ευκαιρίες τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Πηγή: sportime.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ