2020-04-30 23:13:42
Φωτογραφία για Τούρκος άκουσε τον Τραμπ, ήπιε απολυμαντικό και πέθανε
Ο Τούρκος κατάπιε αιθανόλη και απολυμαντικό για να προστατευτεί από τον ιό και έχασε τη ζωή του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο δεν κατάφεραν να τον σώσουν

Τις (μη ιατρικές) οδηγίες του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε μάλλον να ακούσει ένας πολίτης από την Τουρκία, θέλοντας να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Ο Τούρκος πολίτης, αντί να ακούσει τους επιστήμονες, αποφάσισε να τηρήσει τη συνταγή του Τραμπ, καταπίνοντας αιθανόλη και απολυμαντικό, με στόχο να προστατευτεί από τον Covid-19.

Η αδερφή του και η μητέρα του τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση και φρόντισαν να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο Μπαρίς Τσιμέν που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ενημερωνόταν από τις περίεργες και άκρως επικίνδυνες θεωρίες του διαδικτύου.

Η πρόταση του Τραμπ που προκάλεσε σάλο

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναρωτήθηκε εάν απολυμαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία κατά του ιού με τη μορφή ένεσης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες πολλές είναι οι εταιρίες στη χώρα που συμβουλεύουν τους καταναλωτές να μην πίνουν τα προϊόντα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mercedes-Benz GLB
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mercedes-Benz GLB
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ