2020-04-30 23:30:45
Φωτογραφία για Με 10 ομάδες σε μία πόλη για το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Γερμανία
Τις αποφάσεις αναφορικά με τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα ανακοίνωσε η γερμανική λίγκα!

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε πως ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί σε ένα τουρνουά που θα συμμετέχουν δέκα ομάδες και θα φιλοξενηθεί σε μία πόλη, η οποία θα γίνει γνωστή στις 4 Μαΐου, φυσικά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Από ‘κει και πέρα, το τουρνουά αυτό θα έχει τη μορφή playoffs, όπου οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων και θα παίξουν μεταξύ τους, ώστε να προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών και μετά τον τελικών. Η διάρκεια του συγκεκριμένου τουρνουά υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Στο μεταξύ, η άλλη σημαντική απόφαση που πάρθηκε είναι πως οι υπόλοιπες επτά ομάδες που θα δεν θα συμμετέχουν στο τουρνουά δεν θα υποβιβαστούν και θα μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά θα ανακοινωθούν προσεχώς, αλλά στόχος της λίγκας είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι δέκα ομάδες που θα συμμετέχουν στα playoffs είναι οι: Μπάγερν Μονάχου, Λούντβιγκσμπουργκ, Μέρλινς Κραϊλσχάιμ, Άλμπα Βερολίνου, Όλντενμπουργκ, Ράστα Φέχτα, Μπάμπεργκ, Γκέτινγκεν, Ουλμ και Φράπορτ Σκαϊλάινερς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ