2020-05-01 13:16:18
Φωτογραφία για Πρωτομαγιά: Με αυστηρά μέτρα και στρατιωτική πειθαρχία η διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα (video)
Σε εξέλιξη οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά, παρά την απαγόρευση.

Στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ με οργάνωση και στρατιωτική πειθαρχία έχει ορίσει αποστάσεις για τους διαδηλωτές και η εικόνα από ψηλά είναι εντυπωσιακή. Μάσκες, γάντια και προσοχή είναι οι αυστηρές οδηγίες.

Το ΚΚΕ φρόντισε να υπάρχουν και ειδικά αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα με σήμανση για το που πρέπει να στέκεται ο κάθε διαδηλωτής.

"Πρώτες εικόνες από τις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς. Τα πρώτα μπλοκ παίρνουν θέση στο Σύνταγμα. Με αποστάσεις και μέτρα προστασίας. Τα καλυμμενα στόματα έχουν φωνή, τιμούν και διεκδικούν. Ορατός εχθρός ο καπιταλισμός!", αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Πέτσας για Πρωτομαγιά: Αντιμέτωποι με πρόστιμα όσοι συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μίλησε στο OPEN για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς και τον κίνδυνο που ελλοχεύει να υπάρξει πισωγύρισμα σε σχέση με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο θέμα του κορωνοϊού μέχρι σήμερα.

Το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας ενώ είπε ότι θα είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα όσοι συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις σήμερα, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο συμπληρωματικό μέτρο που αφορά στη προστασία της μάσκας και της υποχρεωτικής χρησιμοποίηση αυτής.
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ