2020-05-01 16:00:45
Φωτογραφία για Τι ισχύει με τους φορ στον Παναθηναϊκό
Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την πιθανότητα να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Νίκο Βέργο. Ο 24χρονος επιθετικός να θυμίσουμε ότι τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στην ισπανική Χέρκουλες, που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Εκεί ήταν βασικός έως τη διακοπή κι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα γυρίσει για να παίξει.

Σίγουρα, πάντως, θα επιστρέψει μετά τον δανεισμό του και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει ν’ αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Τσάβι Ρόκα έχει σε εκτίμηση τον παίκτη, ο οποίος πάντως δεν μπόρεσε στον ενάμιση χρόνο στο «τριφύλλι» να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη. Σε περίπτωση που δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Βέργο, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει έξι φορ. Τους Μακέντα, Καρλίτος, Καμπετσή, Περέα, Σέχου (δεν θα τον αγοράσει φυσικά η Μπολόνια) και τν Βέργο. Δύο εξ αυτών θα πρέπει δεδομένα ν’ αποχωρήσουν
. Για τον Μακέντα είναι γνωστό ότι παίζει το σενάριο πώλησης. Αν πουληθεί ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θ’ αναζητηθεί αντικαταστάτης. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και με πέντε φορ, οι δύο θα είναι λογικά στο περιθώριο χωρίς δυνατότητα εξέλιξης. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται μόνο οι Καρλίτος, Περέα και ο Μακέντα αν δεν έρθει πρόταση και δεν πιέσει ο ίδιος να φύγει. Για τους Καμπετσή, Σέχου, Βέργο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Από το να μείνουν ελεύθεροι μέχρι να δοθούν δανεικοί. Το τελευταίο σενάριο παίζει περισσότερο για τον Σέχου, διότι οι άλλοι δύο έχουν συμβόλαιο έως το 2021 και για να μπει στη διαδικασία να τους δανείσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα βρει μαζί τους σε επέκταση συνεργασίας.

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ