2020-05-03 10:00:14
Φωτογραφία για «Κόκκινο Ποτάμι»: Ποιο είναι το μέλλον της σειράς ελέω κορωνοϊού
Σε εξίσωση για γερούς λύτες αποδεικνύεται η επιστροφή της τηλεόρασης στην καθημερινότητα κι αυτό γιατί οι περισσότερες παραγωγές απασχολούν πολυπληθές προσωπικό, ενώ οι περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζονται για τις μεγάλες ελληνικές παραγωγές των σίριαλ όπως είναι οι Αγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι που όχι μόνο έχουν μεγάλο καστ αλλά και απαιτούν οι ηθοποιοί να βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται, να μαλώνουν κ.α.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.gr, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο σκηνοθέτης της σειράς του OPEN δεν σκοπεύει να ορίσει όρντινο πριν τις 15 Μαΐου. Ο ίδιος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη ημερομηνία στα τέλη του μήνα. Κι αυτό όπως σας προείπα υπάρχουν πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες στα γυρίσματα. Όλο αυτό, δημιουργεί μια δυσεπίλυτη εξίσωση με παραμέτρους την ανάγκη σωστής απόδοσης των πλάνων, αλλά και ευλαβικής τήρησης των μέτρων προστασίας.


Ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης μοιάζει αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε έναρξη γυρισμάτων για το «Κόκκινο Ποτάμι» βεβιασμένα. Επιθυμεί να δει πως θα εξελιχθεί η διαδικασία της επιστροφής στη μερική κανονικότητα και μετά να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι έχει προβάλει τα 23 από τα συνολικά 32 επεισόδια. Ενα επεισόδιο υπάρχει έτοιμο για προβολή πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γυριστούν άλλα 8.Ωστόσο, καθώς η σειρά γυρίζεται με κινηματογραφικό τρόπο, τα επεισόδια δεν ολοκληρώνονται σε μια ημέρα. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε πως έχουν ήδη γυριστεί ορισμένες σκηνές ακόμη και από το τελευταίο επεισόδιο, όπως και από άλλα που απομένουν.

Ο Μανούσος Μανουσάκης πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του απέκλεισε το ενδεχόμενο η σειρά να μεταφερθεί την επόμενη σεζόν, καθώς πρόκειται για απόδοση βιβλίου που δεν επιδέχεται πολλές παρεμβάσεις. Ο σκηνοθέτης ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, το φινάλε της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» να μην είναι ίδιο με εκείνο (το δυσοίωνο) του βιβλίου.

Πηγή: tinasmess

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ