2020-05-03 12:49:08
Φωτογραφία για Ξεσηκώθηκε η Κρήτη για την… άφιξη «μεταναστών»: «Δεν θα γίνουμε άλλη Λέσβος!»
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κρήτη η δήλωση του Κουμουτσάκου, ότι οι «μετανάστες» που θα διασώζονται από τη Λιβύη θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφέρονται στο λιμάνι της Σούδας.

 Μάλιστα, οι Κρητικοί άρχισαν.. να συσπειρώνονται, προκειμένου να εμποδίσουν την αποβίβαση στο νησί. 

Όλα άρχισαν τη στιγμή που... 

ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επιβεβαίωσε την άφιξη των «μεταναστών» από τη Λιβύη στο κοντινότερο λιμάνι, το οποίο εν προκειμένω είναι αυτό της Σούδας. 

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν, με τους κατοίκους να οργανώνουν τις τελευταίες ώρες κινητοποίηση ούτως ώστε να επιχειρήσουν να μπλοκάρουν τις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στο λιμάνι των Χανίων. 

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά σε μία διαφάνεια, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, οι κάτοικοι της Κρήτης δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί το νησί τους σε μία δεύτερη Λέσβο. 


Μάλιστα, κάνουν σαφές ότι δεν θα θυσιάσουν το νησί τους, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση αναφορικά με την εξέλιξη της πορείας του Μεταναστευτικού. 

«Κινούμαστε όλοι μαζί πριν να είναι αργά και το νησί μας καταντήσει όπως κάποια άλλα νησιά της Ελλάδας» γράφουν 

χαρακτηριστικά οι κάτοικοι του νησιού, ενώ πιο πάνω στην ίδια διαφάνεια αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα: «Όλοι οι Κρητικοί γινόμαστε μία γροθιά και λέμε ”όχι” στην αποβίβαση λαθρομεταναστών».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ