2020-05-03 18:00:17
Φωτογραφία για Γιώργος Γιαννόπουλος: “Στην αρχή φαντάστηκα ότι με ήθελαν για την κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us”
Στο περιοδικό Tv Έθνος μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος που αυτή τη περίοδο συμμετέχει στο μουσικό show Just the 2 of Us. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πει «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση αλλά και στο πως του φάνηκαν τα σχόλια που εισέπραξε από την κριτική επιτροπή για την πρώτη του εμφάνιση στο show.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή στο «Just the 2 of Us»;

Όταν χτύπησε το τηλέφωνο φαντάστηκα πως ήταν για την κριτική επιτροπή (γέλια). Μετά τους είπα «παιδιά, εγώ είμαι και τραγουδιστής». Με ήθελαν πολύ, τα έβαλα κάτω, τα σκέφτηκα και επειδή γουστάρω πολύ το τραγούδι, τα βρήκαμε και στα οικονομικά και είπα το «ναι». Κάθε χρόνο είχα πρόταση από πολλά τάλεντ σόου, φέτος είπα λοιπόν το «ναι» γιατί το έχω με το τραγούδι.

Η πορεία στο τραγούδι πώς ήρθε;

Από μικρό παιδί. Γεννιέσαι με ένα ταλέντο. Μια ταυτότητα, μια προσωπικότητα. Έτυχε να το βρω. Άλλοι δεν το έχουν βρει. Η ευτυχία για τον άνθρωπο είναι να μπορεί να ανακαλύψει τι τον κάνει ξεχωριστό από τον άλλον, να το βάλει στόχο και να το διαχειριστεί. Νομίζω ότι καλά το διαχειρίζομαι. Γιατί η διαχείριση είναι δύσκολο πράγμα.


Είσαι πάντως ένας καλλιτέχνης συμπαθής στο κοινό Δεν έχω δημιουργήσει ζόρια, δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα. Το κοινό δεν μπορείς να το ξεγελάσεις, καταλαβαίνει ακριβώς τι «ράτσα» είσαι. Αυτό σε πάει και σε φέρνει. Σε ανεβάζει και σε κατεβάζει. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μέσα από την Τέχνη ανοίγεσαι ως προσωπικότητα. Εγώ ταπεινώνομαι με τους ανθρώπους και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Η τέχνη μου με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Επιστρέφω στο «Just». Γιατί επιλέξατε με τη Δέσποινα Ολυμπίου το «Δηλητήριο» στην πρεμιέρα του παιχνιδιού;

Είμαστε από τα κλασικά ζευγάρια. Μεγάλοι ηλικιακά, με εμπειρία στη ζωή και στη δουλειά μας. Το «Δηλητήριο» δεν είναι ούτε σκυλάδικο, ούτε έντεχνο. Έχει τη δυναμική ενός λαϊκού τραγουδιού που τραγουδήθηκε από δύο γνήσιες λαϊκές φωνές. Συμφώνησε και η παραγωγή και το είπαμε.

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής πώς τα εισέπραξες;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι ήξερα τη διαδικασία, άρα και ότι θα κριθώ από μια επιτροπή. Όταν άκουσα τα ονόματά τους, είπα «μια χαρά». Πήρα πολύ καλά σχόλια νομίζω. Τώρα όσον αφορά τις βαθμολογίες, δεν μπήκα στο τρυπάκι. Εγώ στο παιχνίδι θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Και νομίζω ότι αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος.

Στόχος είναι η νίκη στο «Just»;

Βέβαια. Όμως δεν σημαίνει πως αν δεν κόψω πρώτος την κορδέλα θα τρελαθώ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ