2020-05-05 00:40:36
Φωτογραφία για Νίκος Χαρδαλιάς...  fake news ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί όπως και για τους άνω των 65 ετών.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά 

τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξάπλωση ..του κορωνοϊού στη χώρα μας έκανε λόγο για τα μέτρα που ισχύουν σε πισίνες αλλά και σε σκάφη αναψυχής.

Ειδικότερα σημείωσε ότι: «από αύριο εξαιρούνται από την απαγόρευση κατάπλου τα σκάφη ως 7 μέτρα για την ερασιτεχνική αλιεία και κολύμβηση επιβατών. Μη προσέγγιση σε νησί, μη παραμονή κατά τη νύχτα, της τήρησης της ελάχιστης απόστασης των 2 μέτρων».

Ενώ ανέφερε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση πισίνας σε συγκροτήματα πολυκατοικιών.

Για τις προϋποθέσεις αποσαφήνισε ότι τα σκάφη δεν πρέπει να προσεγγίζουν κάποιο νησί της ίδιας ή άλλης περιφέρειας λιμενικού απόπλου, της μη παραμονής κατά τη διάρκεια της νύχτας και της τήρησης της απόστασης των δυο μέτρων μεταξύ των επιβαινόντων σε αυτά.

Πρόσθεσε επίσης πως είναι fake news ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί όπως και για τους άνω των 65 ετών.

Τέλος σημείωσε ότι «η νέα φάση θα αξιολογείται καθημερινά και θα προχωράμε πάντα ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα. Ο ιός είναι εδώ, δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ