2020-05-05 10:20:14
Φωτογραφία για «8 Λέξεις»: Αυτά είναι τα τρία διαφορετικά φινάλε της σειράς
Μια απιστία που θα δώσει οριστικό τέλος σε έναν δεσμό, υποψίες για τον δράστη του μακελειού στο πλοίο αλλά και μια καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «8 λέξεις».

Τρία διαφορετικά φινάλε έχουν γραφτεί για φέτος για την επιτυχημένη σειρά του καναλιού του Φαλήρου και το ποιο θα δούμε θα εξαρτηθεί από το μοντέλο της άρσης των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

Οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, καθώς ως γνωστόν γυρίσματα της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου γίνονται και στις δύο χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το «TV Εθνος» υπάρχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα για την επόμενη σεζόν προβλέπει μετάδοση των «8 λέξεων» ίδιες μέρες και ώρες με φέτος (Δευτέρα με Πέμπτη με διπλά επεισόδια). Κάποιοι ήρωες μελλοντικά θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στη σειρά.


Ομως μέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ως γνωστόν, το «χτύπημα» στο πλοίο θα τελειώσει με μακελειό. Μετά την επίθεση του Φοίβου και της Βίκυς, η δεύτερη θα τραυματιστεί σοβαρά, όμως ο Φοίβος θα καταφέρει να βρει γιατρό για να τη χειρουργήσει.

Ο πατέρας του, Μιλτιάδης, σοβαρά τραυματισμένος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ, όπου η υγεία του θα παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές και θα βρεθεί ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Θα καταφέρει στο τέλος να βγει νικητής, όχι όμως αλώβητος, καθώς ο πυροβολισμός θα αφήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του, το οποίο θα μάθουμε του χρόνου αν θα είναι μόνιμο ή παροδικό.

Στο πλοίο παρά το γεγονός ότι είχε πρόσκληση για τo πάρτι, δεν πήγε ποτέ ο Εκτορας, ο οποίος πάντα είχε υποψίες για τον Φοίβο. Κάτι που θα ακούσει τυχαία ο δικηγόρος, ο οποίος θα τον οδηγήσει και πάλι στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα και σε αυτήν τη δεύτερη «έφοδο» ο Εκτορας θα ανακαλύψει ένα σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά με την εμπλοκή του Φοίβου στο αιματηρό συμβάν.

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η Ναυσικά μετά το αίσιο τέλος με την απαγωγή της Τζουλιάνας ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη μικρή και τον Μάρκο στο πλευρό της. Εχει δεχθεί την πρόταση επανασύνδεσης από τον πρώην άντρα της και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του.

Η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Παραμονές της μετακόμισης θα πάει απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου Καλλέργη και θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Πιάνει στην κυριολεξία στα πράσα τον πρώην άντρα της με μια άλλη γυναίκα, που δεν είναι η Ευγενία. Θα ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς και οριστικός χωρισμός του ζευγαριού.

Μάλιστα η Ναυσικά αποκαλύπτει τo συμβάν και στους δύο γιους τouζευγαριού, Μιχαήλ και Οδυσσέα, με τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά του πατέρα του που για ακόμη μία φορά τα τινάζει όλα στον αέρα!

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΣΗ

Βέβαια ο ζωγράφος θα αντιμετωπίσει μελλοντικά και άλλες δυσκολίες. Μαζί με την Ερση έχουν καταστραφεί οικονομικά μετά τον εμπρησμό του ατελιέ αλλά και την καταβολή της εγγύησης των 300.000 για να αποφυλακιστεί η Ερση.

Τα δίδυμα κοριτσάκια θα γεννηθούν υγιέστατα, αλλά τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Ο Οδυσσέας θα αρνηθεί να ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα του, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και στον νέο τρόπο ζωής που του επιβάλλουν τα οικονομικά δεδομένα. Ξαφνικά όμως θα έρθει μια πρόταση: Μια εύπορη και γοητευτική ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα θα του προτείνει να ετοιμάσει μια τοιχογραφία για το λόμπι της πολυτελούς μονάδας της.

Η Ερση και μόνο που το ακούει γίνεται έξαλλη, καθώς θεωρεί πως έτσι υποβαθμίζεται η καλλιτεχνική πορεία του άντρα της. Ομως ο Οδυσσέας κρυφά από εκείνη δέχεται την προκαταβολή που του δίνει η ιδιοκτήτρια, η οποία αρχίζει ταυτόχρονα να τον φλερτάρει. Αν και ο Οδυσσέας αρνείται ξεκάθαρα το φλερτ, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία την επόμενη σεζόν Την ίδια στιγμή, Ηλιάνα και Δημήτρης γίνονται υποχείρια του Αλέκου. Για τη γυναίκα ίου ο Αλέκος γνωρίζει τα πάντα για τους φόνους, για τον αδελφό της ία σκοτεινά παιχνίδια που έχει παίξει εις βάρος της. Η Ηλιάνα απογοητεύεται που δεν μπορεί να μείνει έγκυος, καθώς πιστεύει πως αυτό το παιδί θα είναι μετενσάρκωση της Αριάδνης. Ομως τα χειρότερα για την κοπέλα έρχονται όταν θα βρεθεί στον βυθό της θάλασσας το όπλο με το οποίο η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική.

Ρωξάνη και Μιχαήλ θα χωρίσουν και ο δεύτερος θα μάθει όλη την αλήθεια για την εξάρτηση της γυναίκας του από τα ναρκωτικά. Πρόβλημα όμως και μάλιστα σοβαρό θα δημιουργηθεί και στη σχέση του Νικηφόρου με την Εύα. Ο γάμος τους θα αναβληθείς καθώς η Ολυμπία καταγγέλλει τον μέλλοντα πατριό της για σεξουαλική παρενόχληση, με σύμμαχό της φυσικά τον Σίμο που την πιστεύει και απειλεί θεούς και δαίμονες. Ομως αρκετά αργά ο δημοσιογράφος θα καταλάβει το λάθος του και θα ζητήσει συγνώμη και από την Εύα, που δεν πίστεψε ούτε για μία στιγμή την καταγγελία της μικρής, και από τον Νικηφόρο. Ο γάμος τελικά του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί. Τέλος, μια καινούργια ιστορία μυστηρίου και έρωτα ξεκινά με πρωταγωνιστή τον Ακη Αρώνη...

Πηγή: gossip-tv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ