2020-05-05 16:00:14
Φωτογραφία για Still Standing Golden Edition : Πρεμιέρα την Κυριακή 17 Μαΐου στις 20:45
Το «Still Standing», το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «φοράει» τα γιορτινά του και έρχεται για να ξεδιπλώσει την 30χρονη ιστορία του ΑΝΤ1! Οι σειρές, οι εκπομπές, οι πρωταγωνιστές, οι ατάκες, που άφησαν εποχή και έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Από τις 17 Μαΐου, για τέσσερις Κυριακές, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing Golden Edition», μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας θυμίζουν τις δυνατές στιγμές του ANT1.

Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της 30χρονης ιστορίας έρχονται στις οθόνες μας σε μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης. 

Στόχος ένας: να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του σπουδαίου έργου της «Μέριμνας». Σε κάθε επεισόδιο, οι καλεσμένοι θα είναι πρόσωπα που ταυτίστηκαν με το κανάλι (ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι,  κ.ά.) και άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους  στην πορεία του.

Οι καλεσμένοι θα τεστάρουν τις γνώσεις τους, πέρα από τις γνώριμες ενότητες του τηλεπαιχνιδιού, και σε δύο ολοκαίνουριες  που βασίζονται σε video, ηχητικά και μουσικά αποσπάσματα, όλα εμπνευσμένα από τη μεγάλη ιστορία του ΑΝΤ1. Οι ερωτήσεις, εμπλουτισμένες με οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό, θα ζωντανέψουν χαρακτηριστικές στιγμές από το παρελθόν του σταθμού.


Στο πρώτο επεισόδιο, στις 17 Μαΐου, θα τεστάρουν τις «Αντεννικές» τους γνώσεις οι:

Μάριος Αθανασίου

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Λουκία Παπαδάκη

Δημήτρης Φραγκιόγλου

Γιάννης Καπετάνιος

Γιάννης Σαββιδάκης

Κώστας Δόξας

Νίκη Σερέτη

Ιωσήφ Μαρινάκης

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ