2020-05-05 20:19:19
Φωτογραφία για Ford Bronco-Bronco Sport.
Ford Bronco-Bronco Sport.

Σίγουρα η αναμονή για την επίσημη παρουσίαση των νέων Ford Bronco και Bronco Sport

είναι μεγάλη. Το τετρακίνητο μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας τελικά θα παρουσιαστεί στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου 2020, καθώς αναβλήθηκε η Έκθεση της Νέας Υόρκης όπου και θα έκανε πρεμιέρα. Και ενώ οι πληροφορίες σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη έρχονται με το σταγονόμετρο, μαθαίνουμε κάτι περισσότερο για την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ford Authority το νέο Bronco θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Modern, Classic και Custom. Ανάλογα την έκδοση, αλλάζει και η εμφάνισή του, κυρίως σε ότι αφορά το εμπρός μέρος, με την διαφορετική γρίλια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η έκδοση Modern θα διαθέτει μαύρου χρώματος γρίλια με χρυσά γράμματα «BRONCO» και στενά φωτιστικά σώματα, η Classic θα ακολουθεί μία πιο μοντέρνα γραμματοσειρά, ενώ η Custom θα είναι πιο ριζοσπαστικής σχεδίασης. Η Ford πιθανότατα θα ακολουθήσει την παραπάνω λογική και στη γκάμα του Bronco Sport, ενώ παραμένει ασαφές εάν η ονοματολογία των εκθέσεων θα συνδυάζεται με διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Να αναφέρουμε τέλος, ότι το Bronco θα διατίθεται τόσο σε τρίθυρες, όσο και σε πεντάθυρες εκδόσεις, με αποσπώμενη οροφή ενώ κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας τετρακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,3 λίτρων ενώ δεν θα λείπει και ένα twin-turbo V6 μοτέρ 2,7 λίτρων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ