2020-05-06 00:58:33
Φωτογραφία για Ξανά στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός - Τι δήλωσαν Μαρτίνς, Αβραάμ, Θέος
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από 1,5 μήνα αποχής. Τι δήλωσαν για την επιστροφή οι Πέδρο Μαρτίνς, Αβραάμ... Παπαδόπουλος, Χρήστος Θέος.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν χωριστεί σε τρία γκρουπ με το πρώτο να πηγαίνει στις 09:00, το δεύτερο στις 10:30 και το τρίτο στις 12:00. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και το προσεχές διάστημα.

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε μετά από καιρό στο γήπεδο και ξεκινήσαμε προπονήσεις, έστω και με αυτό τον τρόπο, χωρισμένοι σε γκρουπ. Η ομάδα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για να είμαστε προστατευμένοι».


Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του σε δήλωση του στο Olympiacos.org τόνισε: «Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούργιο στάδιο, μια καινούργια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε. 

Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε. 

Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας».

Στο μεταξύ πολύ σημαντικός είναι και ο ρόλος του Χρήστου Θέου σε αυτή τη νέα κατάσταση. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου δήλωσε: 

Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρου του Ρέντη σε μία δύσκολη περίοδο. Όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που διαμορφώνει τις μεταξύ μας σχέσεις. 

Στον Ολυμπιακό, σε συνεργασία και με το τεχνικό τιμ έχουμε διαμορφώσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο και πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έχουμε εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε όλοι να είμαστε προστατευμένοι από την πιθανή μετάδοση του ιού».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ