2020-05-06 16:25:32
Φωτογραφία για Turkish Airlines: Αυτό είναι το σχέδιο Ερντογάν για τη σταδιακή επαναλειτουργία της
Η Turkish Airlines προγραμματίζει να ξαναρχίσει τις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούνιο,

σύμφωνα με πληροφορίες της Χουριέτ - Τι προβλέπεται για τις διεθνείς πτήσεις και ποιοι θα είναι οι πρώτοι τους προορισμοί

Το πλάνο σταδιακής επιστροφής σε λειτουργία των τουρκικών αερογραμμών (THY) δημοσιεύει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Η Turkish Airlines κρατά ακινητοποιημένο τον στόλο της αφότου η πανδημία του κορωνοϊού άρχισε να πλήττει την Τουρκία. Έχει αναστείλει όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ΤΗΥ προγραμματίζει να ξαναρχίσει τις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούνιο. Θα ξεκινήσουν επίσης 75 πτήσεις προς 19 χώρες και 23 προορισμούς του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που καλύπτει τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η THY σχεδιάζει να ξεκινήσει όλες τις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούνιο και σταδιακά τις διεθνείς πτήσεις.


Οι πρώτοι προορισμοί των διεθνών πτήσεων της ΤΗΥ που θα ξαναρχίσουν θα είναι το Τορόντο (Καναδάς), το Αλμάτι (Καζακστάν), η Καμπούλ (Αφγανιστάν), το Τόκιο (Ιαπωνία), η Σαγκάη (Κίνα), η Σεούλ (Νότια Κορέα), η Σιγκαπούρη, η Κοπεγχάγη (Δανία), η Στοκχόλμη (Σουηδία), το Όσλο (Νορβηγία), η Φραγκφούρτη, το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο και το Μόναχο (Γερμανία), η Βιέννη (Αυστρία), το Άμστερνταμ (Ολλανδία), οι Βρυξέλλες (Βέλγιο), το Μινσκ (Λευκορωσία), η Τιφλίδα (Γεωργία), η Βηρυτός (Λίβανος), το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και το Κουβέιτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Χουριέτ η Turkish Airlines σχεδιάζει να αυξήσει τις πτήσεις της τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το σχέδιο προβλέπει 572 πτήσεις την εβδομάδα προς 74 χώρες και 103 προορισμούς τον Ιούλιο και 987 πτήσεις προς 160 προορισμούς τον Αύγουστο.

Η σταδιακή επαναλειτουργία της ΤΗΥ εντάσσεται στην σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα το προσεχές τρίμηνο που εξήγγειλε την Δευτέρα ο πρόεδρος Ερντογάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ