2020-05-07 18:22:05
Φωτογραφία για Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε Λαρισαίο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά
Επίθεση από αγέλη σκύλων, περίπου δέκα τον αριθμό, δέχτηκε προχθές το πρωί της Τρίτης γύρω 

στις 11.30, ένας 62χρονος Λαρισαίος ο οποίος είχε βγει να κάνει το καθιερωμένο ...περίπατό του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης (στον περιφερειακό δρόμο), όταν δέχτηκε επίθεση από μια αγέλη αγριεμένων αδέσποτων σκυλιών.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός συνηθίζει να κάνει τον περίπατό του σχεδόν καθημερινά, έχοντας εντοπίσει τα σκυλιά και από προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είχε δεχθεί κάποια επίθεση. Ο 62χρονος που είναι και μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, την Τρίτη το πρωί και ενώ 

περπατούσε, είδε τα σκυλιά να έρχονται επιθετικά προς το μέρος του, ο ίδιος προκειμένου να τα αποφύγει έκανε πίσω με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα κιγκλιδώματα και να πέσει κάτω. Από την πτώση τραυματίστηκε καθώς όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο έσπασε 5 πλευρά ενώ φέρει και άλλους τραυματισμούς.


Για καλή του τύχη εκείνη την στιγμή διερχόμενος οδηγός αντιλαμβανόμενος το περιστατικό, σταμάτησε το αυτοκίνητο του και έσπευσε να βοηθήσει τον 62χρονο. Τα σκυλιά φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή με τον 62χρονο να γλυτώνει τα χειρότερα.

Ο διερχόμενος οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας συνταξιούχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται ακόμη, ενώ βάσει των εκτιμήσεων των γιατρών θα χρειαστεί να παραμείνει νοσηλευόμενος στο ΓΝΛ τουλάχιστον για δέκα ακόμη ημέρες.

Η οικογένεια του 62χρονου την ίδια ημέρα του άτυχου περιστατικού ενημέρωσε τον δήμο για το συμβάν.

Ωστόσο, πληροφορούμαστε πως και άλλοι περίοικοι είναι ανήσυχοι και θορυβημένοι για το γεγονός ότι στην περιοχή κυκλοφορεί η συγκεκριμένη αγέλη σκυλιών, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κάνουν τον περίπατό τους στην περιοχή.

ΠΗΓΗ

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ