2020-05-07 23:22:10
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Μια τσαντισμένη 32χρονη άνοιξε πυρ σε εστιατόριο McDonald's στην Οκλαχόμα
Μια γυναίκα άνοιξε πυρ σε ένα εστιατόριο McDonald's στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών το απόγευμα της Τετάρτης, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις υπαλλήλους,

ανέφεραν οι αρχές, αφού προηγουμένως της είπαν ότι η τραπεζαρία του εστιατορίου ήταν κλειστή, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης που εφαρμόζει η εταιρεία για τον κορωνοϊό.

Η 32χρονη γυναίκα μπήκε αρχικά στο εστιατόριο και αρνήθηκε να αποχωρήσει, όταν οι υπάλληλοι της είπαν ότι η τραπεζαρία ήταν κλειστή. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε εκείνη κι έναν υπάλληλο και στη συνέχεια «εξαναγκάστηκε» να φύγει από τον χώρο, όπως είπε αστυνομικός αξιωματούχος.

Ωστόσο, φαίνεται πως η 32χρονη παρεξηγήθηκε από αυτά που της είπαν οι υπάλληλοι του εστιατορίου της γνωστής αλυσίδας και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε, κρατώντας ένα πιστόλι και πυροβολώντας τρεις φορές.

Από τους πυροβολισμούς, ένας υπάλληλος τραυματίστηκε στο χέρι και δύο άλλοι χτυπήθηκαν από θραύσματα. Άλλη μια υπάλληλος τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν ο τραυματισμός της προκλήθηκε από πυροβολισμό. Όλοι οι τραυματισμοί δεν ήταν απειλητικοί για τη ζωή. σύμφωνα με τις αναφορές.

Η 32χρονη συνελήφθη κοντά στο εστιατόριο μετά τους πυροβολισμούς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ