2020-05-08 21:00:16
Φωτογραφία για Λάκης Γαβαλάς: Χάκαραν τον λογαριασμό μου στο Facebook και ξέρω ποιοι απατεώνες είναι
Ξέσπασε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram

Θύμα χάκερ έπεσε ο λογαριασμός του Λάκη Γαβαλά στο Facebook και μάλιστα όπως λέει

οίδιος ξέρει και ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό. Ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram στέλενει το δικό του οργισμένο μήνυμα αφήνοντας υπονοούμενα και υπαινιγμούς.

«Αγαπημένοι μου φίλοι.. Θέλω μέσα από εδώ να σας ενημερώσω ότι μου χάκαραν τον λογαριασμό του facebook μου, και το κακό είναι ότι ξέρω και ποιοι απατεώνες είναι.. Δεν πειράζει όμως η φωνή μου σε λίγο θα βγει ζωντανά στην τβ που είμαι καλεσμένος…Και οκ μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει αυτό το κακό το θολό το εκβιαστικό σύστημα, και μάλιστα είναι καταγραμμένο χρονιά τώρα και το εμπεδώσαμε… Μα το καλό σύστημα αυτό το καθαρό το αξιοπρεπές το δημιουργικό που είναι? Το ξέρει κάνεις? Το αναφέρει κάνεις? Ασχολείται κάνεις? Αλλά ποιος ξέρει για να το καθοδηγήσει αυτό?

Η μάσκα της φωτώ που δημιούργησα πριν χρονιά για τις ανάγκες ενός LAK SHOW, έχει βέβαια ειρωνικό χαρακτήρα και δεν είναι πρόταση χρήσης, μιας και βαρέθηκα με την κακογουστιά προτάσεων μάσκας από κάθε πικραμένο.. Έλεος να διακωμωδούμε τα σοβαρά πράγματα και ακόμη χειρότερο να τα εμπορευόμαστε… Ελλάδα μου βαλέ μυαλό σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις πο@@@@ες και τα snickers…», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ