2020-05-09 00:06:47
Φωτογραφία για Porsche 718 Cayman VS GT4 RS
Porsche 718 Cayman GT4 RS επέστρεψε στο Nurburgring για κάποιες απαραίτητες τελευταίες ρυθμίσεις.

Η κορυφαία έκδοση της σειράς κατασκοπεύτηκε στην πίστα να πηγαίνει αέρα στην επονομαζόμενη «μικρή καρουσέλ». Οι πιστοί της φίρμας δικαίως την αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, αφού οι δυνατότητες της εντυπωσιάζουν σε κάθε επίπεδο. Τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει οπτικά σε σύγκριση με την τελευταία φορά που την είδαμε στο δρόμο, καθώς το πρωτότυπο φορούσε ακόμα το σπορ κιτ αμαξώματος, κατασκευασμένο από νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και μεγάλες πλαϊνές ποδιές. Η τεράστια πίσω πτέρυγα, το σπόιλερ, οι περσίδες που αντικαθιστούν τα πίσω πλευρικά παράθυρα και οι διπλοί σωλήνες της εξάτμισης που βγαίνουν μέσω των εγκοπών στο διαχύτη θα είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μαζί με ένα νέο σετ τροχών.

Εκτός από την προηγμένη αεροδυναμική, η 718 Cayman GT4 RS θα κάνει χρήση του ατμοσφαιρικού κινητήρα 4,0 λίτρων flat-six. Εδώ, έχουμε μικτές αναφορές γύρω από την απόδοση, καθώς μερικοί ισχυρίζονται ότι θα προσεγγίσει τους 450 ίππους, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το νέο μοντέλο θα μπορούσε πραγματικά να φτάσει τους 500. Ο τελευταίος αριθμός θα την τοποθετούσε πολύ κοντά με τη νέα 911 GT3, σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς.


Στη νορμάλ 718 Cayman GT4, η μονάδα ισχύος αντλεί 420 ίππους και 420 Nm ροπής, φτάνοντας στα 100 km/h σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 304 km/h. Η Porsche θα μπορούσε να αποκαλύψει την 718 Cayman GT4 RS σε λίγους μήνες, αλλά η ακριβής ημερομηνία αποκάλυψης παραμένει ακόμη άγνωστη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ