2020-05-09 09:40:08
Φωτογραφία για Έντονο παρασκήνιο με το ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US
Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαίρη Αρώνη το βράδυ της Τρίτης  βρέθηκε στα γυρίσματα του Just the 2 of us και στην εκπομπή έκαναν αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν. Η Φαίη μας έκανε γνωστό πως στο τέλος της βραδιάς γυρίστηκαν δύο αποχωρήσεις, μια fake και η πραγματική, με σκοπό να μην βγει προς τα έξω το ζευγάρι που θα αποχωρήσει αύριο.

Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης έκανε γνωστό αποκλειστικά στο “Πρω1νό” πως το ζευγάρι που αποχωρεί στο τρίτο επεισόδιο του Just the 2 of us είναι η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης! Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν το δεύτερο ζευγάρι που έκανε γύρισμα αποχώρησης.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψαν στο “Πρω1νό” πως μετά τη διαρροή υπήρξαν… αλλαγές! “Η πρώτη ενημέρωση που είχα ήταν ότι ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Χρύσπα πήραν την οδηγία να συνεχίσουν κανονικά τις πρόβες και να ετοιμαστούν για την άλλη εβδομάδα. Άρα αποχωρούν ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά.”, ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη μας έσπευσε να συμπληρώσει: “Από την άλλη εγώ έμαθα ότι είπαν ‘α μας το χαλάσανε, θα βάλουμε το άλλο ζευγάρι! Δηλαδή να αποχωρήσουν ο Δρυμωνάκος και η Χρύσπα”!

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως η Νικολέττα Καρρά είναι ενοχλημένη και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει πρόβες! Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικώς ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος τόνισε πως το Σάββατο θα ενημερωθεί για το ποιος αποχωρεί, ωστόσο ανέφερε πως ξεκίνησε πρόβες.

Πηγή: newspistol

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ