2020-05-09 21:55:59
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σπάτων - Αρτέμιδας
Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σπάτων - Αρτέμιδας, σχετικά με δύο περιστατικά που εμπλέκουν την Δημοτική Αρχή, αλλά και την μείζονα αντιπολίτευση, αναφέρει:«Αναφέρονται συγκεκριμένα σε απευθείας ανάθεση του Δήμου για την προμήθεια μασκών σε “συγκεκριμένη εταιρία με την οποία συνδέονται μέλη της Δημοτικής Αρχής», ενώ το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι υλικά που προορίζονταν από την ΠΕΔΑ να παραδοθούν στο Δήμο (τρόφιμα και φάρμακα) για τα αδέσποτα της περιοχής, ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, αλλά τα παρέλαβε (ως ιδιώτης;), μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος μάλιστα στη σχετική δημοσίευση προβαλλόταν ως δωρητής του υλικού σε φιλοζωική οργάνωση!

Για το τελευταίο ζήτημα είχαμε ενημέρωση σαν ΛΑΣ από την Δημοτική Αρχή και ζητήσαμε άμεσα να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις και για το χρηματικό ποσό και γιατί ο Δήμος δεν παρέλαβε υλικά που προοριζόταν για αυτόν.

Τα δύο περιστατικά μας προκαλούν ερωτηματικά, καθώς δεν έχει δοθεί καμία επίσημη απάντηση σχετικά με αυτά ούτε από την αντιπολίτευση, αλλά ούτε και από τη Δημοτική Αρχή, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία προσπάθεια διαλεύκανσης, καθώς πρόκειται για ενέργειες που συνδέονται δημόσιο χρήμα
. Δεν έγινε καμία διάψευση για αυτές τις καταγγελίες. Απαιτούμε άμεσα να δοθούν τα στοιχεία για τις δύο περιπτώσεις και οι εμπλεκόμενοι να δώσουν απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά ούτε πρώτη φορά τα βλέπουμε, ούτε τελευταία. Αυτές οι δημοτικές παρατάξεις ενώ τσακώνονται στα δημοτικά συμβούλια, ευθυγραμμίζονται στην κεντρική πολιτική. Υπερασπίζονται τα χαράτσια, τα τέλη, ζητάνε τροφεία και υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης, μια πολιτική που λέει ότι δίνουμε φοροελαφρύνσεις και απαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο στη περιοχή, δηλαδή στο Αεροδρόμιο, στο εκπτωτικό χωριό, στο Αττικό Πάρκο. Από την άλλη οι διεκδικήσεις για τα λαϊκά στρώματα, τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες στη περιοχή δεν μπορούν να ικανοποιηθούν «γιατί δεν υπάρχουν χρήματα».

Αποδεικνύεται το πώς η υπηρέτηση αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής από αυτές τις δυνάμεις περνά μέσα από την μικροπαραταξιακή τακτική.

Τέτοια περιστατικά είναι σύμφυτα με τον χαρακτήρα αυτού του συστήματος, που γεννάει την αδιαφάνεια και τα σκάνδαλα. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλα από αυτούς που τους ματώνουν, πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ