2020-05-10 09:00:13
Φωτογραφία για “Λύγισε” η Σοφία Βογιατζάκη – Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως “έχασε” τη μητέρα της
Τη Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπετόγλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως τον Ιανουάριο που μας πέρασε “έχασε” την αγαπημένη της μητέρα και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την απώλειά της που της στοίχισε.

«Η μητέρα μου “έφυγε” τον Ιανουάριο. Ήταν μια χρονιά πολύ περίεργη γιατί χάσαμε πολύ κόσμο σε έναν χρόνο. Ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι, θείοι, θείες… Πέρυσι “έφυγε” η θεία μου, τους στοίχισε σε όλους, μετά η μαμά άρχισε να μπαινοβγαίνει με εγκεφαλικά, ήταν ένα μήνα σε κώμα και 23 Ιανουαρίου “έφυγε” Δεν το έλεγα γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιοποίηση αυτών των πραγμάτων. Και δεν της αξίζει κιόλας γιατί ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πάντα ήταν μέσα στο κέφι και τη χαρά. Τώρα ερήμωσε το σπίτι…

Με το που “έφυγε” η μαμά είπα ότι εντάξει έχω τη δουλειά να ξεχνιέμαι και μετά με τον κορονοϊό αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι… Δεν είναι στεναχώρια, είναι συγκίνηση. Αυτή είναι η ζωή, γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και φεύγουμε… Κρατάμε τα καλά!», είπε συγκινημένη η Σοφία Βογιατζάκη.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ