2020-05-11 14:40:17
Φωτογραφία για Δείτε τις εξελίξεις στην  καθημερινή σειρά...
Ο Αλί εισβάλει στο Συμβούλιο για να υπερασπίσει τη Ναζλί: «Θα σας πω όλα τα καλά που έχει κάνει η Ναζλί! Όταν δεν με ήθελε κανείς, εκείνη έμεινε κοντά μου! Μου βρήκε σπίτι και μου στάθηκε σαν φίλη! Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που υπάρχει και έχει την καλύτερη καρδιά! Σπάνια συναντάς τέτοιες ψυχές», τους λέει ,και προκαλεί σε όλους συγκίνηση. Η Ναζλί τελικά δεν ρίχνει το φταίξιμο στο νοσοκομείο σοκάροντας τον Φερμάν, που φοβάται πως θα χάσει μία από τις καλύτερες χειρουργούς της ομάδας του. Η απόφαση σύντομα βγαίνει και η Μπελίζ ανακοινώνει πως η Ναζλί και ο Γκιουνές απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία και συγχρόνως τους ευχαριστεί για τα καλά λόγια που είπαν για το νοσοκομείο! 

Η Ναλζί δεν μπορεί να το πιστέψει και στήνει ένα μίνι πάρτι στο σπίτι της μαζί με τον Αλί! Από την άλλη ,όμως, ο Φερμάν αποκαλύπτει στη Μπελίζ: «Σήμερα διάλεξα τη Ναζλί! Ανάμεσα σ’ εσένα και σ’ εκείνη διάλεξα τη μαθήτριά μου». Η Μπελίζ γίνεται έξω φρενών και του λέει: «Γιατί το έκανες αυτό; Πες μου γιατί; Μετά από τον θάνατο του πατέρα μου ήσουν ο πρώτος που εμπιστεύτηκα και σήμερα με απογοήτευσες», λέει, και φεύγει.


O Φερμάν αναλαμβάνει στο νοσοκομείο ένα περιστατικό που θα τον συνταράξει, καθώς τον αναγκάζει να αγγίξει ξανά μια δική του κρυφή πληγή. Ο Αλί, αν και δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει στον Φερμάν, προσπαθεί να τον βοηθήσει, όπως κάνει ,άλλωστε, κάθε φορά, καθώς πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο έχει προσωπική εμπειρία. «Δρ Φερμάν, να μην ανησυχείς, θα βοηθήσω εγώ με όλη μου την καρδιά», του δηλώνει ο Αλί όταν διαπιστώνει πως για τον καλύτερο χειρουργό του νοσοκομείου, το περιστατικό αυτό δεν είναι ρουτίνα. 

Την ίδια στιγμή, η Ναζλί και ο Ντεμίρ αναλαμβάνουν ένα περιστατικό που θα τους ταράξει καθώς από ένα απλό τροχαίο θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Μια οικογενειακή τραγωδία που έχει ιατρική εξήγηση, αλλά δεν παύει να είναι επώδυνη για όλους τους εμπλεκομένους. Και οι δύο γιατροί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Όμως, για τον Αλί θα συμβεί κάτι το αναπάντεχο, όταν η ασθενής της Ναζλί θα τον φιλήσει στο στόμα. Εκείνος θα σοκαριστεί και θα τρέξει στο γραφείο του Αντίλ: «Με φίλησε στο στόμα! Η ασθενής της Ναζλί με φίλησε στο στόμα», φωνάζει και προσπαθεί να το καθαρίσει με αντισηπτικό. 

Το Μπερχαγιάτ περνάει κρίση καθώς η Μπελίζ φαίνεται να αγνοείται. Μετά από την παρεξήγηση που έγινε με τον Φερμάν και τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τους, έφυγε από το νοσοκομείο προκειμένου να μη βρίσκονται σε επαφή. Όλοι την ψάχνουν για να λύσει διάφορα διοικητικά θέματα και μαζί με αυτούς ο Φερμάν, που έχει ανάγκη στη ζωή του την παρουσία της, ειδικά μετά από το περιστατικό που θα αναλάβει. Όμως δεν τη βρίσκουν πουθενά. 

Και η Κιβιλτζίμ δεν θα χάσει την ευκαιρία να αναλάβει τα καθήκοντά της ως αναπληρώτρια διευθύντρια του νοσοκομείου και να την επισκιάσει. Αυτό θα δείξει για μια ακόμη φορά πως δεν έχει εγκαταλείψει και ούτε πρόκειται την ιδέα να αναλάβει τα ηνία του νοσοκομείου ή ,αλλιώς, να της τα κλέψει μέσα από τα χέρια. «Έχεις δει τηνΜπελίζ;», ρωτάει ο Φερμάν την Κιβιλτζίμ, και εκείνη τον ειρωνεύεται: «Ναι, την είδα χθες το βράδυ. Και μάλιστα έκλαιγε. Να υποθέσω πως εσύ έφταιγες γι’ αυτό;». Ο Φερμάν φεύγει από το γραφείο της με πολλά ερωτήματα.

Ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις που θα τους φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων, μια υπόθεση θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις όλων. Πιο συγκεκριμένα, φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Αλί θα δεχτεί μια βίαιη επίθεση από τον άντρα της γυναίκας που φίλησε τον Αλί. Ο Φερμάν σπεύδει να τον σώσει. Στο μυαλό του Αλί θα έρθει τη δεδομένη στιγμή ο αδελφός του, ο οποίος συνήθιζε όταν οι δυο τους ήταν παιδιά να τον σώζει από περιπέτειες και μπελάδες. Όλο το νοσοκομείο βρίσκεται στο πόδι για να βρουν τον Αλί και τον Φερμάν όταν μαθαίνουν τι έχει συμβεί. 

Ο Φερμάν πάει τον Αλί σ’ ένα ίδρυμα. «Τι είναι εδώ; Γιατί με έφερες;», τον ρωτάει ο Αλί, όταν βρίσκονται έξω από το μεγάλο κτίριο, αλλά απάντηση παίρνει. Αντιθέτως, του κάνει νόημα να τον ακολουθήσει. Πίσω από μια μεγάλη πόρτα και πάνω σε καροτσάκι βρίσκεται η Φατός, η αδελφή του Φερμάν. «Ψυχή μου... Ήρθα! Μου έλειψες πάρα πολύ», της λέει όταν διασταυρώνονται τα βλέμματά τους. Εκείνη τον αγκαλιάζει.... «Έφερα να σου γνωρίσω έναν γιατρό που έχω μαθητή, τον Αλί...», της λέει και πίσω ο Αλί φαίνεται σαν να τα έχει χαμένα. Λίγο αργότερα ο Φερμάν θα του ανοίξει την καρδιά του: «Έχει εγκεφαλική παράλυση! Εξαιτίας μου το έπαθε», λέει και αρχίζει να κλαίει με λυγμούς. «Η αδελφή μου ήταν πολύ έξυπνη και όμορφη. Χαιρόμουν να λέω πως είμαι αδελφός της! Όμως...», ξεκινάει να εξιστορεί και τότε η σκηνή κάνει flashback στο ατύχημα της κοπέλας. Μια στιγμή μόνο την άφησε από το χέρι για να της αγοράσει μπαλόνι! Εκείνης της φεύγει η μπάλα από τα χέρια και τρέχει να την πιάσει όταν ένα αυτοκίνητο τη χτυπάει Ο Φερμάν ζητάει από τον Αλί να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό του που αφορά την αδελφή του, αλλά ο νεαρός γιατρός αντιμετωπίζει δυσκολία στο να αντιληφθεί τους λόγους που πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όμως, τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας άλλαξαν και τους δυο τους για πάντα. Αυτό που και οι δύο αγνοούν ,βέβαια. είναι πως λίγο πιο πίσω τους σε όλο αυτό το σκηνικό βρισκόταν και η Μπελίζ, η οποία έμαθε τα πάντα για τον άντρα που αγαπάει! 

Οι επόμενες ημέρες θα βρουν τον Αλί να προσπαθεί να κρατήσει καλά φυλαγμένο το μυστικό του, τη στιγμή που ο Φερμάν σκέφτεται να μιλήσει επιτέλους στη Μπελίζ. Όμως, εκείνη, αν και εκτιμά την ειλικρίνεια και τη μεγάλη καρδιά του, συνειδητοποιεί ότι ίσως να μην μπορέσει ποτέ να είναι πραγματικά η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Από την άλλη πλευρά, η Ναζλί νομίζει πως ο Φερμάν και η Μπελίζ μαλώνουν εξαιτίας της, επειδή εκείνος προσπάθησε να σώσει εκείνη αντί την αγαπημένη του. Έτσι, πάει να βρει τη Μπελίζ και της λέει: «Όταν μου ζήτησε να πω ψέματα ήταν συγκλονισμένος και προβληματισμένος! Το έκανε για να με βοηθήσει και όχι γιατί συμβαίνει κάτι ανάμεσά μας», της εξηγεί, και η Μπελίζ τη βάζει στη θέση της: «Αλήθεια πιστεύεις ότι σκέφτομαι κάτι τέτοιο; Σε παρακαλώ είναι ένα προσωπικό μου θέμα με τον Φερμάν και δεν θέλω να ανακατευτείς ξανά». Ακόμη, δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει μέσα της τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθει για τον Φερμάν. 

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κιβιλτζίμ αποφασίζει να μιλήσει στη Μπελίζ για τον πατέρα της, αλλά εκείνη την κόβει: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον πατέρα μου». Η Κιβιλτζίμ επιμένει: «Δεν είσαι παιδί πια για να σιωπάς γι’ αυτό το θέμα! Θα με ακούσεις για να μάθεις πώς είναι να χάνεις τον άντρα που αγαπάς».

Η Κιβιλτζίμ ανακοινώνει στο προσωπικό ότι το βράδυ είναι όλοι καλεσμένοι στο φιλανθρωπικό γκαλά που έχει οργανώσει για να προσελκύσει νέους χορηγούς και υποστηρικτές. Στο σύντομο διάστημα που θα περάσει στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, θα πετύχει πολλά. Ένα από αυτά είναι να πείσει τον Φερμάν, ο οποίος πονά ακόμα για τον χωρισμό του με τη Μπελίζ, να την εμπιστευτεί.

Παράλληλα, θα καταφέρει και να δώσει στον Αλί την αυτοπεποίθηση που του χρειάζεται για να μπορέσει να έρθει το βράδυ στο γκαλά, παρά τους φόβους του. Την τελευταία στιγμή ,όμως, ο Αλί δέχεται ένα φοβερό πλήγμα. Χάνει το πιο πολύτιμο από τα υπάρχοντά του, το οποίο παίρνει πάντα μαζί του και δεν αποχωρίζεται ποτέ. Αυτό που του θυμίζει την υπόσχεση που έδωσε στον αδελφό του όταν ήταν παιδιά και του δίνει μέχρι και σήμερα το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον κόσμο.

Youweekly.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ