2020-05-11 16:00:20
Φωτογραφία για OPEN: Χωροταξικές αλλαγές λόγω Παναγιωτόπουλου
Μπορεί στο Open να μην έχει μπει μέχρι στιγμής ούτε φράγκο για νέο πρόγραμμα, αλλά γίνονται… επενδύσεις.

Παράδειγμα: Πέταξαν έξω τους πολιτικούς συντάκτες από το γραφείο τους, για να μεγαλώσουν το γραφείο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

 Διότι όταν πέφτουν οι θεαματικότητες αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο επικεφαλής δεν είχε άπλετο χώρο για να σκεφτεί πώς θα τις ανεβάσει. Μετά το γκρέμισμα των γυψοσανίδων, είναι λογικό κι επόμενο ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς είναι άλλο πράγμα για τον διευθυντή να έχει 20 τετραγωνικά να σκεφτεί και άλλο 40, που λέει ο λόγος.

 Πάντως, εκτός από τις χωροταξικές αλλαγές, ο νέος διευθυντής ειδήσεων του Open έχει ξεκινήσει να κάνει προτάσεις για συνεργασία σε παλιά, γνώριμα από το Mega, πρόσωπα. Προς το παρόν, εισπράττει αρνήσεις, αφού κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί με την αβεβαιότητα.

Κατά τα λοιπά, οι εργαζόμενοι του Open περι- μένουν ακόμα να τους καταβληθεί το μισό Δώρο. Το πρώτο μισό το πήραν τη Μ. Πέμπτη και αφού είχε γίνει σούσουρο για τη μη καταβολή του. Μαζί υποσχέσεις ότι θα λάβουν το υπόλοιπο τις επόμενες ημέρες. Φυσικά, οι επόμενες ημέρες είναι μια έννοια σχετική, οπότε γενικώς περιμένουν τις


επόμενες ημέρες.

 Στο κανάλι πάντως λένε ότι όλες οι άλλες εταιρείες Σαββίδη πλήρωσαν το Δώρο κανονικά και η μη πληρωμή του στο Open δείχνει και τις προθέσεις του επιχειρηματία, ο οποίος και λεφτά δεν βάζει και οι συνεργάτες του καθημερινά πιέζουν για περικοπές. Αλλωστε, χωρίς περικο- πές και με θεαματικότητες 3% κανάλι δεν πουλάς.

Βέβαια, την προηγούμενη εβδομάδα στο Open είχαν Δ.Σ. όχι για να αποφασίσουν να βάλουν λεφτά για πρόγραμμα, αλλά πώς θα γίνει η δουλειά από τον Κοκλώνη, ο οποίος είδε κενό και έσπευσε να το εκμεταλλευτεί. Για την ιστορία, ο κ. Κοκλώνης ήταν ο άνθρωπος της Airfast Tickets και της Dealber, οι οποίες έχουν… ξεχαστεί κατά έναν περίεργο λόγο.

media.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ