2020-05-11 17:20:16
Φωτογραφία για Τα σενάρια για το μέλλον του My style rocks
Το «My style rocks» ήταν ένα από τα προγράμματα που δεν πρόλαβαν να ρίξουν αυλαία, αφού ο κορονοϊός άλλαξε άρδην το τηλεοπτικό τοπίο. Και μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητα, ωστόσο η κατάσταση με το ριάλιτι μόδας είναι πιο σύνθετη, αφού ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που απαιτείται να βρίσκονται στο πλατό δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», τα σενάρια προς το παρόν είναι δύο. Το ένα θέλει τους συντελεστές να επιστρέφουν στα πλατό στις 20 Μαΐου και τα γυρίσματα να γίνονται «γκρουπαριστά», δηλαδή με λίγες-λίγες τις κοπέλες παρούσες μέσα στο πλατό των γυρισμάτων. Το δεύτερο σενάριο θέλει τα γυρίσματα να γίνονται μέσα στο καλοκαίρι, όταν η κατάσταση με τον κορονοϊό θα έχει ομαλοποιηθεί και τα μέτρα θα έχουν χαλαρώσει. Σε αυτήν την περίπτωση, το ριάλιτι θα επιστρέψει στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη, μέχρι να κάνει φινάλε.

Βέβαια, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο το “My style rocks” να ρίξει οριστικά αυλαία χωρίς να ολοκληρωθεί, καθώς εκτός από τα υγειονομικά θέματα, οι σχέσεις του ΣΚΑΙ με τον τούρκο παραγωγό Acun Ilicali βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε τεντωμένο σχοινί.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ