2020-05-12 00:42:28
Φωτογραφία για BMW X8 M
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάποια επίσημη ανακοίνωση η έλευση της ΒΜW Χ8

θεωρείται πλέον δρομολογημένη. Το μεγάλο SUV της BMW θα έχει μάλιστα και μια έκδοση με τονισμένο σπορτίφ χαρακτήρα, την οποία θα έχει επιμεληθεί το τμήμα Μ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η Χ8 Μ θα κινείται από μια υβριδική μονάδα η οποία θα συνδυάζει τον γνωστό 4.4 V8 TwinTurbo βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα προσφέρει στην συνολική απόδοση 200 ίππους.

Εικάζεται πως η ισχύς της Χ8 Μ θα αγγίζει τους 750 ίππους που φυσικά θα περνούν στο δρόμο μέσω συστήματος τετρακίνησης που όμως θα έχει βασική ρύθμιση η οποία θα στέλνει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς. Πάντως παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που υπόσχονται αυτές οι πληροφορίες οι φίλοι της BMW θα πρέπει ακόμα να είναι συγκρατημένοι ως προς τις προσδοκίες τους.

Φυσικά δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως ένα τέτοιο project είναι απόλυτα συμβατό με την φιλοσοφία και τις δυνατότητες του τμήματος Μ
. Ωστόσο πριν αρχίσουμε να μιλάμε και να οραματιζόμαστε μια Χ8 Μ θα πρέπει να δούμε τα πρώτα σημάδια πως η BMW θα δώσει το πράσινο φως για την Χ8. Οι αρχική φημολογία υποστήριζε πως η εξέλιξη του μοντέλου θα είχε προχωρήσει σημαντικά μέχρι το τέλος του 2020 όμως ακόμα δεν υπάρχει ούτε μια κατασκοπευτική φωτογραφία που να επιβεβαιώνει πως έχουν ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης με κάποια πρωτότυπα. Είναι πάντως πολύ πιθανό η αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πανδημία να έχει καθυστερήσει και το χρονοδιάγραμμα της Χ8.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ