2020-05-12 18:40:23
Φωτογραφία για Σκέψεις για μετακίνηση της Γεωργιάδου στην Prime time...
Είναι γνωστό πως μετά την επιτυχία της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" η ομάδα του σήριαλ ετοιμάζει να κάνει νέο "χτύπημα" στον ΑΝΤ1. Δηλαδή, στο σενάριο η Μαρία Γεωργιάδου, στη σκηνοθεσία η Βίκυ Μανώλη και στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Μαριάννα Τουμασάτου. Αυτό που έφτασε στα αυτιά μας είναι ότι τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτονται πολύ σοβαρά το νέο αυτό εγχείρημα να μην τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη, αλλά στο prime time και συγκεκριμένα στη ζώνη των 9. Τα 18αρια της "Επιστροφής" στη σεζόν 2018-2019 και τα 8αρια του "Άν ήμουν πλούσιος" στο ίδιο slot τη σεζόν 2019-2020, έφεραν στο τραπέζι αυτή την ιδέα.

Βέβαια, ο βασικός λόγος είναι οικονομικός. Υπάρχει η διάθεση αυτό το σήριαλ να έχει αρκετά ενισχυμένο budget και κρίνεται πιο σωστό η επένδυση αυτή να αφορά τη βραδινή ζώνη που τα έσοδα είναι σαφώς περισσότερα.

Δεν είναι οριστικό, αλλά μεταφέρουμε μία σημαντική σκέψη. Όσον αφορά την απογευματινή ζώνη, ο Τζώρτζης Ποφάντης και η ομάδα του ψάχνουν 1-2 φορμάτ. Σύντομα λογικά θα ακουστούν και περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το υπόλοιπο Mediatown πατώντας εδώ

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ