2020-05-12 22:48:14
Φωτογραφία για Subaru WRX pick up!
Πριν από λίγες μέρες παρουσιάσαμε εικόνες ενός περίεργου Dodge Dakota.

Τώρα, έχουμε σκοντάψει σε ένα άλλο παράξενο pick up από τη Smyth Performance που εδρεύει στη Μασαχουσέτη, το οποίο χρησιμοποιεί ως βάση το Subaru WRX.

Οι εικόνες του ασημένιου Subaru WRX απεικονίζουν ένα μοντέλο παραγωγής που έχει μετατραπεί σε ημιφορτηγό. Δεν είναι σαφές εάν το εν λόγω WRX ξεκίνησε τη ζωή του ως μοντέλο sedan ή wagon, αλλά με κάθε τρόπο, υποπτευόμαστε ότι η διαδικασία μετατροπής του σε pickup δεν θα ήταν εύκολη. Για ορεκτικό τώρα, η οροφή έχει κοπεί και τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί για να δημιουργήσουν την καρότσα που, παρεμπιπτόντως, φαίνεται αρκετά μεγάλη σε μέγεθος.

Αυτό δεν είναι το μόνο Subaru WRX που έχει υποστεί κάποια μετατροπή από την Smyth Performance. Υπάρχει επίσης ένα μπλε στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αμφότερες οι μετατροπές του γνωστού μας WRX φαίνονται αρκετά επιτυχημένες και ενώ σίγουρα οι ιδιοκτήτες είναι δεδομένο πως θα δυσκολευτούν να τα πουλήσουν αν χρειαστεί ποτέ να κάνουν κάτι τέτοιο, η κατοχή τους αποτελεί σίγουρα ένα τρόπο προκειμένου να ξεχωρίσετε Πάντως, η Smyth Performance δεν είναι η μόνη εταιρία που έχει μεταμορφώσει το WRX σε pickup. Το 2016, οι Αυστραλοί YouTubers Mighty Car Mods δημιούργησαν το δικό τους WRX pickup βασισμένο σε μια έκδοση wagon. Αυτό το αυτοκίνητο ονομάστηκε «Subarute» και χρησιμοποιήθηκε σε μια σειρά από κλιπάκια των νέων του Roadkill.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ