2020-05-12 23:28:16
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Συναδελφικά... μαχαιρώματα μεταξύ δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο
Δημοσιογράφος του δικτύου ABC Νews κάρφωσε συνάδελφό του επειδή δεν φορούσε μάσκα στη συνέντευξη Τύπου του Τραμπ

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Nτόναλντ Τραμπ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου στον «Κήπο των Ρόδων» στον Λευκό Οίκο, ο δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου «ΑΒC News» Τζόναθαν Καρλ έβαλε στο... μάτι έναν συνάδελφό του, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν φορούσε μάσκα, το υποχρεωτικό πλέον αξεσουάρ για όλους όσοι παρευρίσκονται στο χώρο του Λευκού Οίκου, εντός κι εκτός.

Με το κινητό του τηλέφωνο του, ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Καρλ τράβηξε φωτογραφίες τον ανταποκριτή Τζον Ρόμπερτς του δικτύου «Fox News» χωρίς μάσκα και τις ανέβασε στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, με την ακόλουθη λεζάντα: «Σχεδόν όλοι φορούν μάσκα - σχεδόν όλοι», έγραψε ο Καρλ στο Twitter με τον συνάδελφό του Τζον Ρόμπερτς να ερμηνεύει την κίνηση αυτή ως «επίθεση» εναντίον του.


Ο δημοσιογράφος του Fox News έγραψε στο Twitter ότι έβαλε τη μάσκα αφότου κατάλαβε ότι τον τράβηξε φωτογραφία ο συνάδελφός του.

Ο Τζόναθαν Καρλ καθόταν στην καρέκλα του στον Κήπο των Ρόδων» προτού ξεκινήσει την ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος και πράγματι βρισκόταν σε απόσταση από τους συναδέλφους του, ωστόσο δεν φορούσε μάσκα.

Όταν όμως πήρε το μικρόφωνο για να κάνει μία ερώτηση στον Τραμπ, τότε είχε βάλει μάσκα.

«Δεν ντροπιάζω κανέναν. Απλώς ανέβασα τέσσερις φωτογραφίες που δείχνουν σχεδόν όλους να φορούν μάσκα στον Κήπο των Ρόδων - κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί», έγραψε ο Τζόναθαν Καρλ με τον ανταποκριτή του «Fox News» να του απαντά: «Ποιος είναι ακριβώς ο στόχος αυτής αυτής της μικρής ντροπιαστικής προσπάθειας;». Ο ίδιος τόνισε ότι βρισκόταν πάνω από ενάμισι μέτρο από το πλησιέστερο άτομο κι ότι έβαλε μάσκα αμέσως μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού προέδρου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ