2020-05-13 08:01:35
Φωτογραφία για Χατζηιωάννου: Προσφέρει 5 εκατ. λίρες για πληροφορίες που θα χαλάσουν το «deal» EasyJet - Airbus
Ο μεγαλομέτοχος της easyJet εντείνει τη διαμάχη με τη διοίκηση της εταιρείας για την παραγγελία των 107 αεροσκαφών αξίας 4,5 δισ στερλινών!

Αμοιβή έως 5.000.000 στερλίνες σε μετρητά από την προσωπική του περιουσία προτίθεται να δώσει ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες που θα επιτρέψουν την ακύρωση της μεγάλης παραγγελίας αεροσκαφών της easyJet από την Airbus για την οποία βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τη διοίκηση της εταιρείας.

Η παραγγελία αφορά 107 επιπλέον αεροσκάφη με συνολικό κόστος 4,5 δις στερλίνες. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηιωάννου πρόκειται για ένα ποσό το οποίο η αεροπορική εταιρεία, που ίδρυσε, δεν μπορεί να πληρώσει.

Μάλιστα από το τέλος του περασμένου Μαρτίου καταγγέλλει σκανδαλώδη συμφωνία της νυν διοίκησης της εταιρείας με την Airbus προκαλώντας έκτακτη ΓΣ των μετόχων στο τέλος του τρέχοντος μήνα με στόχο την εκδίωξη τουλάχιστον 4 στελεχών.

Σημειωτέον ότι σήμερα ο κ. Χατζηιωάννου παραμένει μεγαλομέτοχος της easyJet με 34% αλλά δεν ασκεί διοίκηση, ούτε καν έχει θέση στο ΔΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε όποιος διαθέτει σχετικές πληροφορίες μπορεί να στείλει e-mail με πλήρη εμπιστευτικότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ο Sir Στέλιος θα αξιολογήσει τις πληροφορίες.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ