2020-05-13 15:20:09
Φωτογραφία για ''The Bachelor'': Η περιπέτεια του ριάλιτι από κανάλι σε κανάλι
''The Bachelor'': Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα ριάλιτι σχέσεων παγκοσμίως που πολλές φορές προαναγγέλθηκε στην ελληνική τηλεόραση, όμως ,δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Ο «Εργένης», που διανύει την 26η σεζόν του στην αμερικανική τηλεόραση, ξεκίνησε το 2002 και έκτοτε έχουν προβληθεί εκτός από το αυτούσιο πρόγραμμα και πολλές παραλλαγές του («Bachelorette», «Bachelor in Paradise», «The Bachelor Winter Games» κ.ά.).

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ακούστηκε πως το πρόγραμμα θα έβγαινε από το Mega ως αντίπαλον δέος στο «Big Brother», κάτι το οποίο ,ωστόσο, δεν έγινε ποτέ. Πριν τα δικαιώματα καταλήξουν στον Alpha, τα είχε εξασφαλίσει το 2017 ο ΑΝΤ1 και ,μάλιστα, είχε αρχικά ακουστεί πως θα το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και ,αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε τότε τη «φόρα» της νίκης στο «Survivor».


Τελικά, το πρότζεκτ ούτε σε εκείνη τη χρονική στιγμή υλοποιήθηκε.

Το concept του ριάλιτι είναι στην ουσία ένα τηλεσυνοικέσιο, μέσω του οποίου ο «Εργένης» («Τhe Bachelor»), ένας νέος άντρας με πολλά προσόντα, ασχολίες και ενδιαφέροντα, ξεκινά την ανεύρεση της γυναίκας των ονείρων του μέσα από 12 ή 14 υποψήφιες, συμμετέχουσες του ριάλιτι. Στην πρεμιέρα γίνεται συνήθως ένα πάρτι, ώστε ο εργένης να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες. Στο τέλος της βραδιάς μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα και όσες δεν λάβουν από ένα αποχωρούν.

Στη συνέχεια ο εργένης επιλέγει με ποιες θα βγει ραντεβού, είτε ομαδικό είτε ατομικό, ενώ και πάλι μοιράζει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει να παραμείνουν στο παιχνίδι. Παράλληλα γίνονται διάφορες δοκιμασίες για να δει ποια του ταιριάζει. Λίγο πριν από το τέλος καταλήγει σε δύο υποψήφιες, και, αφού γνωρίσει τις οικογένειές τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου. Στην αμερικανική εκδοχή έχει συμβεί βέβαια ο «εργένης» να μην κάνει τελικά πρόταση σε καμία.

Το «The Bachelor» σηματοδοτεί τη μερική στροφή του Alpha και σε αυτό το είδος τυπολογίας προγράμματος και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, στην prime time ζώνη.

Newspistol.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ