2020-05-13 21:41:51
Φωτογραφία για MLS: Μια «μικρή Folli Follie» σε αναστολή διαπραγμάτευσης
Όταν η διοίκηση της MLS και ορισμένοι χρηματιστές από Ελλάδα και εξωτερικό παρουσίασαν σε ένα Ελληνοβρετανό τις δραστηριότητες της εταιρείας, ο ξένος επενδυτής

στην Ελλάδα πρότεινε στον κ. Ι. Καματάκη να προχωρήσει στην πώληση της εταιρείας, καθώς κάτι ανάλογο γίνεται και στις ομοειδείς εταιρείες του εξωτερικού. Όταν μια εταιρεία αναπτύσσει καινοτομία, είναι σύνηθες να εξαγοράζεται και πάντοτε το πρώτο διάστημα.

Αντίθετα, όπως αποδεικνύεται, η MLS ήταν μια μικρή «Folli Follie» όπου χειραγωγούσαν τα νούμερα για να βρουν πρόθυμους αγοραστές. Σήμερα, κατόπιν εντολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές της MLS και τα διαπραγματεύσιμα ομόλογα τέθηκαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί ποσά στους ισολογισμούς τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο κ. Καματάκης, λοιπόν, διαφώνησε τότε με την πρόταση του επενδυτή και άρχισε να λέει για την ανάπτυξη του προϊόντος ΜΑIC, τους διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης. Στην ίδια συνάντηση ήταν και ο διαχειριστής της 3Κ ΑΕΔΑΚ, η οποία διατηρούσε μεγάλη θέση στην εταιρεία καθώς είχε 320 χιλ μετοχές.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ