2020-05-13 23:50:05
Φωτογραφία για Μεξικό: Θετικός στον ιό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ, πέθανε υπάλληλος της προεδρίας
Χθες, ανακοινώθηκαν 353 θάνατοι από τον νέο κορονοϊό στο Μεξικό, ο βαρύτερος απολογισμός μέχρι σήμερα

Ο εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών του Μεξικού βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό ενώ ένας υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της χώρας πέθανε από την Covid-19, γεγονός που φέρνει την πανδημία ακόμη πιο κοντά στον «κύκλο» του προέδρου.

Ο εκπρόσωπος Ρομπέρτο Βελάσκο, στενός συνεργάτης του υπουργού Μαρσέλο Εμπράρδ, ανακοίνωσε ότι φέρει τον ιό και θα τεθεί σε απομόνωση στο σπίτι του, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται.

Ο Εμπράρδ είναι ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και συνεργάζεται στενά με τον πρόεδρο Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ για σειρά θεμάτων, πέραν της εξωτερικής πολιτικής. Χθες εμφανίστηκε στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου, μαζί με πολλούς άλλους αξιωματούχους και κυβερνήτες Πολιτειών. Από τους παριστάμενους, μόνο ένας κυβερνήτης φορούσε προστατευτική μάσκα.

Χθες Τρίτη ανακοινώθηκαν 353 θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό στο Μεξικό, ο βαρύτερος απολογισμός μέχρι σήμερα. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένας εργαζόμενος στο γραφείο του προέδρου. Πολλοί άλλοι αξιωματούχοι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό, όπως για παράδειγμα, ο υφυπουργός Εσωτερικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ